CVETLIČARNA ATTEMS

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA ATTEMS

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT
   Plečnikova ulica 25, 2310 Slovenska Bistrica
   Kontaktna oseba: Zlatka

   Telefon: 031 709 999

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Cvetličarna Attems se nahaja v Slovenski Bistrici, na Plečnikovi ulici 25. Smo cvetličarna, ki dajemo velik pomen dekoraciji poročnega dne. Za nas je vsaka poroka pomembna in vsakemu paru se znamo prilagoditi in upoštevati posamezne želje. Sklenitev zakonske zveze predstavlja svečan obred in pomemben korak v življenju. Poroke imajo veliko običajev. Eden in pomemben značaj poroke je poročni šopek, ki je lahko sestavljen iz najrazličnejših vrst cvetlic.

  cvetličarna attems - za nas je vsaka poroka edinstvena

  Ker je za nas vsaka poroka edinstvena, nam je pomembno da vsak par spoznamo, slišimo njune želje in nato skupaj sestavimo idejno dekoracijo celotne poroke. Cvetličarna Attems poskrbimo za:
  - šopke za družice,
  - naprstne šopke,
  - dekoracija avtomobilov,
  - dekoracija slavnostnih prostorov

  S kreativnim oblikovanjem cvetja želimo osrečiti, polepšati dan posamezniku in mu pričarati nasmeh sreče, topline in ljubezni. Cvetličarsko ponudbo in cvetličarsko znanje se trudimo nenehno izboljševati in smo stalno v koraku s poročnimi trendi.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp