CVETLIČARNA ANNA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA ANNA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARNA ANNA

   Podpeška cesta 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani

   Kontaktna oseba: g.Boštjan

   Telefon: 0590 53420

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Cvetličarna Anna se nahaja na Brezovici pri Ljubljani. Nudijo vam celovit spekter cvetličarskih storitev in sicer prodajo cvetja, aranžiranje, dekoracijo porok in ostalih dogodkov. V kolikor želite dekoracijo poroke, rojstnega dne, abrahama ali drugega dogodka je cvetličarna Anna prava odločitev saj vam zagotavlja strokovno in kakovostno storitev ter široko ponudbo cvetja različnih sort in barv.

  s cvetličarno Anna do čudovite poročne dekoracije

  Dovolite nam narediti vaš poročni dan še bolj poseben s čudovito poročno dekoracijo povsem po vaših željah. Nudimo vam strokovno svetovanje glede vrste in barve cvetja saj je tematika poroke za nas zelo pomembna kajti cvetje vedno prilagodimo tematiki poroke.
  Poskrbimo za:
  - poročni šopek
  - naprsne šopke
  - cvetlične zapestnice
  - dekoracijo avtomobila
  - dekoracijo civilnega in cerkvenega obreda
  - dekoracijo poročnega prostora...

  Poroke si skoraj ne moremo predstavljati brez cvetja saj je dopolnitev celostne podobe poroke. Zato je toliko bolj pomembno kakšno cvetje si izberemo.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp