CVETLIČARNA ANJA – ZOLOTAS

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA ANJA – ZOLOTAS

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARNA ANJA – ZOLOTAS

   Šmartno 89, 2383, Šmartno pri Slovenj Gradcu

   Kontaktna oseba: Žan Žolger

   Telefon: 031 334 330

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Cvetličarnja Anja-Zolotas, je (družinsko) podjetje na Koroškem, katera že skoraj trideset let piše uspešne zgodbe v vseh vejah floristike. Za vas ustavrjamo vse možne vrste aranžmajev, ki obstajajo v floristiki.
  Vsaki stranki strokovno svetujemo, se ji posvetimo individualno in prisluhnemo njenim željam. Nudimo tudi dekoracijo porok, poslovnih prostorov, pripravo načrtov zasaditve rastlinja,... Seveda pa nudimo tudi dostavo aranžmajev na željeno lokacijo.

  K nam se stranke redno z veseljem vračajo za različne praznike kot so valentinovo, dan žena, materinski dan, poroko oziroma vsakič, ko želijo presenetiti svojo ljubljeno osebo.

  cvetličarna anja - zolotas s pestro izbiro poročne floristike

  Cvetličarna Anja - Zolotas je znana po tem, da pripravljamo najlepše poročne aranžmaje in razveseljujemo stranke po celotni Sloveniji.

  Za vas imamo široko in vrhunsko ponudbo. Ponujamo vam:
  - izdelavo poročnega šopka,
  - poročno dekoracijo civilnega obreda,
  - poročno dekoracijo cerkvenega obreda,
  - poročno dekoracijo lokacije za slavje,
  - izdelavo naprsnih šopkov,
  - namizne dekoracije,
  - izdelavo zapestnic za priče in družice,
  - okrasitev avtomobila...

  Našo cvetličarno odlikujejo srčnost, prilagodljivost strankam, umetniški pridih, profesionalnost in dolgoletne cvetličarske izkušnje.

  Naj vas cvetje in naša poročna dekoracija spominja na najlepši dan.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp