CUKR

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CUKR

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CUKR

   Prešernova ulica 13, 5270 Ajdovščina

   Telefon: 040 238 734

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Slaščičarna CUKR iz Ajdovščine vam nudi bogato izbiro tort in drugih slaščic, narejenih iz kvalitetnih sestavin in bogatega okusa. Pri nas lahko naročite torto za različna praznovanja po vaših željah.

  Cukr združuje bogat okus s prefinjenim izgledom. Zaradi te kombinacije vam bodo naše torte vzbudile željo po vnovičnem doživetju edinstvenih in unikatnih užitkov.

  cukr - bogat okus s prefinjenim izgledom

  Vse naše torte izdelujemo po naročilu v različnih velikostih, oblikah ter okusih in za vsako priložnost. Naj bo to rojstni dan, obhajilo, krst, birma, obletnica ali poroka. Vse torte so oblikovane in okrašene ročno in unikatno.

  Poleg tort pa vam Cukr nudi tudi široko paleto mehkega peciva, cake popsov, donutov, sladkih lučk različnih okusov in še in še.

  Pri Cukru ne poznamo meja glede okusov. Naši slaščičarji vam prisluhnejo in pomagajo priti do popolne poročne torte po vašem okusu. Za piko na i pa vam lahko pripravimo tudi sladki kotiček z raznovrstnimi sladicami.

  torte za posebne priložnosti

  Poskrbimo za sladko in nepozabno praznovanje. Naša posebnost so individualna naročila, pri čemer vam osebno svetujemo in prisluhnemo vašim željam. Polepšajte si posebne trenutke s slastno torto, po vaši domišljiji.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp