CUKERPEKARCA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CUKERPEKARCA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CUKERPEKARCA

   Terbegovci 4a, 9244 Sv. Jurij ob Ščavnici

   Kontaktna oseba: Jerneja Trofenik Dimnik

   Telefon:  040 212 827

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Dobrodošli v svet 'cukra

  Cukerpekarca s poslanstvom da piko na i vašem praznovanju.

  Moja sladka poslovna pot, se je pričela leta 2016, ko me je vedno več ljudi prosilo za torto. Saj veste, spečeš doma torto, pa je vsem všeč, pa bi jo imela še teta, pa soseda, pa prijateljica in iz teh prijateljskih tort se je rodila strast do peke. Ustvarjanje, dekoracij me je pomirjalo, ob tem delu sem končno začutila, da je to tisto kar bi rada počela v življenju. Ko sem opazovala zadovoljne obraze, ki so se sladkali z mojimi torticami je bilo veselje in motivacija do tega dela še večja.

  Oblikovanje, dekoriranje, igranje z novimi okusi, vse to je postalo moje življenje in poleg družine največja ljubezen. Kreiranje vaših tortic, daje smisel mojemu življenju, ko pa lahko še kakšno zakuham pa sem najbolj srečen človek na svetu. Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec in očitno je res tako, saj moji poskusni zajčki doma, komaj čakajo da ustvarim spet kaj novega.

  cukerpekarca - kraljica poročnih tort

  Poročna torta predstavlja vrhunec večera na poroki in je zagotovo najslajši del poročnega dneva. Ker so okusi različni, sem za vaju pripravila veliko različnih okusov, ki jih po predhodnem dogovoru lahko tudi poizkusita.

  Cukerpekarca se poleg zapeljivih okusov tort in sladic ponaša tudi z unikatnim dizajnom in celovito estetiko ter celotno sladko organizacijo za vajin poročni dan.

  Po dogovoru vam dekoriramo sladki kotiček z najokusnejšimi sladicami po vašem izboru.

  SLAŠČICE IN PECIVA

  Slaščice so idealna spremljava torte, pa naj bo to le kot dodatek torti, sladki kotiček ali samostojni paketek.​

  Na voljo:
  - cupcakes,
  - cakepops,
  - donuts,
  - korneti...


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp