CUBO GOLF SMLEDNIK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CUBO GOLF SMLEDNIK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CUBO GOLF SMLEDNIK

   Smlednik 200 , 1216 Smlednik

   Telefon:  +386 41 903 555

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Poroka je praznovanje in obred. Je dan na katerega bosta vidva in vajini najbližji še dolga leta obujali spomine. Predvsem je dan, ki si ga vsak par predstavlja po svoje, a vsem je skupno, da mora biti ta dan poseben! Izbor lokacije je prvi korak do nepozabne poroke zato vama Cubo golf Smlednik zagotavljamo nepozaben poročni dan.

  Nedaleč od Ljubljane se skriva kotiček, ki ga mnogi opišejo kot sanjski prostor za oddih ali najbolj noro zabavo. Kraj Smlednik gosti eno najlepših golf igrišč v Sloveniji, kjer se bo v objemu narave zgodil vajin poročni dan. Cubo golf Smlednik nudi neskončne zelene površine za romantično in razkošno poroko ali piknik prostor za ljubitelje minimalizma in sproščenosti.

  Organizacija civilnega obreda

  Na CUBO golf igrišču poskrbimo za celotno organizacijo vajine poroke, tudi z organizacijo civilnega obreda, po najvišjih standardih. Pomagali vama bomo z idejami pri ureditvi prostora, organizaciji obreda, cvetličnih aranžmajih po vaših željah, izborom hrane in pijače, s tehnično opremo, ki jo potrebujeta, in z glasbenimi izvajalci. Z vama bomo od prvega dne načrtovanja poroke do same izvedbe zato lahko organizacijo poroke prepustita izkušeni ekipi.

  Civilni obred vama lahko pripravimo pod elegantnim beduinskim šotorom, v dvorani ali pred kaminom v restaraciji.

  Zamislita si romantičen poletni ali zimski poročni dan. Na lokaciji Cubo golf Smlednik je vajina poroka lahko v vsakem letnem času, kakršnemkoli vremenu, takšna, kot sta si jo zamislila. V objemu narave vaju bo pričakal poročni paviljon. Nevesta se lahko do njega tudi pripelje z avtomobilčkom za golf. V primeru slabega vremena pa se lahko poročita v lepi sejni dvorani ali restavraciji.

  Cubo golf Smlednik je zaradi posebnosti glavne lesene stavbe primerna tudi za zimsko poroko.

  cubo golf smlednik s sodobnim kulinaričnim pristopom

  Pravijo, da ni dobre zabave brez dobre hrane. Izbrana kulinarična ponudba naredi piko na i vsakemu dogodku. Kuharji Cubo golf restavracije kreirajo menije po vajinih željah. Lahko se odločita za več-hodni degustacijski meni, ki bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne okuse ali pa izbereta preprostejšo piknik hrano s sodobnim kulinaričnim pristopom. Pomembno je, da izbor hrane in pijače prilagodimo celotnemu dogodku in ga povežemo tako z ambientom kot s pričakovanji gostov. Da odpravimo skrbi mladoporočencev o okusih in izboru hrane, vama v CUBO golf restavraciji pripravimo celotno pokušino izbranega menija.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp