COCTAIL CATERING

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A COCTAIL CATERING

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   COCTAIL CATERING – SKARO – GORAN ŠKARLIN

   Telefon: 040 550 219

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   Po celotni Sloveniji

  Poroka je eden najlepših dogodkov v življenju. In, da bo nepozabna smo vam na voljo Cocktail catering, da vam jo popestrimo z našimi noro okusnimi koktejli.

  Naša ekipa poskrbi za odlično zabavo in animacijo s cocteili na izbrani lokaciji tako, da boste med zabavo in druženjem brez skrbi vso noč. Naš coctail bar bo ustvaril pravo vzdušje.

  coctail catering na vaši poroki

  Eden najboljših delov vaše poroke je zagotovo poročna zabava z vašimi najbližjimi. Coctail catering poskrbi, da bodo poročni koktajli, ki jih postrežemo, ponesli vašo zabavo na višjo raven. Čeprav so klasični coctaili nedvomno odlični, boste verjetno želeli ustvariti nekaj značilnih pijač po vaši meri. Z veseljem vam svetujemo glede okusov coctailov.

  coctail catering popestri vaš dogodek

  Naj bo poroka, abraham, rojstni dan, fantovščina ali dekliščina... Vsak dogodek popestrimo z atraktivnim mešanjem izbranih cocktailov. Presenetite svoje goste z vašimi najljubšimi coctaili in dajte piko na i vašemu dogodku.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp