CATERING PIPO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CATERING PIPO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CATERING PIPO

   Šentvid pri Stični 5A, 1296 Šentvid pri Stični

   Kontaktna oseba: Matej Drobnič

   Telefon: 041 855 430

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Catering Pipo smo družinsko podjetje z več kot 25 letno tradicijo. Leta 1999 smo bili prvič uvrščeni na seznam najhitreje rastočih podjetji. Leta 2001 je ustanovitelj in takratni direktor Janez Drobnič, prejel priznanje in bil vpisan v zlato knjigo najuspešnejših podjetnikov Slovenije. V istem letu odpremo sezonsko poslovalnico v avtokampu Jadranka v Izoli. Leta 2002 smo se preselili v nove, večje in sodobnejše prostore, kjer poslujemo še danes. V letih med 2003 in 2010 smo z določenimi artikli, oskrbovali več kot sto malih trgovcev po vsej Sloveniji. V letu 2012 prvič pogostimo skupino več kot 100 oseb. Leta 2014 otvoritev sodobno opremljenih poslovnih prostorov v nadstropju trgovine. V istem letu nov korak na področju cateringa in sicer pogostimo več kot 500 oseb.

  V letih 2016 in 2017 v naših poslovnih prostorih, na področju gozdarstva, navtike in fitofarmacije, uspešno opravi strokovni izpit, več kot 100 tečajnikov.

  catering pipo odraža kakovost in strast do hrane

  Catering Pipo ponuja odličen catering, primeren za podjetja ter posameznike, ki si za svojo obletnico, poroko, rojstni dan ali kakšen drug dogodek želijo izkusiti posebno in kreativno obarvano kulinarično doživetje. Naše izkušnje so zelo bogate, saj letos štejemo že petindvajseto obletnico delovanja.

  Prav dolgoletne izkušnje, v kombinaciji odličnih sestavin ter profesionalnega osebja, pa so ključnega pomena za uspeh podjetja. O našem uspehu ter pozitivnih izkušnjah uporabnikov pričajo tudi mnoge pozitivne reference strank. V podjetju Pipo razumemo, da so različni dogodki lahko uspešni le ob dobrem sodelovanju s stranko. Za to je potrebna odlična komunikacija ter sposobnost aktivnega poslušanja – le tako lahko spoznamo vaše potrebe ter hkrati zagotovimo storitev, ki bo vaš dogodek polepšala ter ga vtisnila v zaokrožen ter lep spomin.

  Vsak dogodek organiziramo po vaših navodilih, vsekakor pa z veseljem ponudimo tudi lastne ideje. Glede na vaše želje poskrbimo za urejeno okolico, nato pa pripravimo še ustrezno hrano in pijačo. Iz ozadja skrbimo, da je vse na svojem mestu, vsekakor pa se zavedamo, da je to dan za vaše praznovanje in se v samo dogajanje ne vključujemo.

  Naš catering vključuje pripravo hrane (narezki, kanapeji, vegetarijanski, prigrizki in obloženi kruhki itd.), pijače ter celotne prezentacije. Poskrbimo za dekoracijo hrane ter uredimo sproščujoč in prijeten ambient. Catering vključuje tudi profesionalno strežbo. Prednost predstavlja njegova fleksibilnost, saj ga lahko izvedemo kjerkoli. Lokacijo lahko tako izberete popolnoma sami, odločite pa se lahko tudi za najem naših prostorov. Catering je mogoče izvesti tudi na prostem. Hrano na kraj dogodka pripeljemo z vozili, ki so za to namenjena, nato pa naše osebje le-to razporedi po omizjih.

  ponudba cateringa

  V naši ponudbi se nahajajo različni narezki, kanapeji, vegetarijanski prigrizki ter ostala »finger food« hrana. Kanapeji in narezki bodo poskrbeli, da bodo vaši gostje siti, hkrati pa si bodo lahko sami izbrali vrsto hrane, ki jim najbolj ustreza. Kanapeji vedno predstavljajo nepogrešljiv element vsake odlične poslovne zabave ali pa otvoritve dogodka. Sofisticiran prigrizek, ki združuje harmonijo različnih okusov, bo zadovoljil tudi najbolj stroge sladokusce. Običajno jih sestavlja rezina svežega domačega kruha z dodatki, kot so mesnine, siri, sadje, zelenjava ter namazi. Obstaja nešteto različnih načinov priprave ter končnih opcij, zato vas vabimo, da se prepustite razvajanju!

  Pri izbiri hrane je priporočljivo poskrbeti tudi za goste, ki ne jedo mesa – zato naj bo del ponudbe tudi brezmesen. Tako so na voljo tudi različni kanapeji brez mesnin ter pladnji s sadjem, ki bodo, poleg lakote, potešili tudi potrebo po estetiki.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp