CAMPUM FLORUM

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CAMPUM FLORUM

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CAMPUM FLORUM

   Vir pri Stični 108, Ivančna Gorica

   Kontaktna oseba: Lara – 041 467 963

   Kontaktna oseba za organizacijo: Špela – 040 574 609

   Kontaktna oseba za organizacijo: Dušan – 068 148 348

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Zametki zasebnega vrta Campum Florum segajo v leto 2002, ko so bile zasajene prve rastilne. Danes se vrt ponaša z več kot 10.000 rastlinami, raznovrstnih slovenskih in tujerodnih vrst. Poleg cvetočih trajnic, buhtečih grmovnic in košatih drevesnic, se vrt ponaša s številnimi skalnjaki in živahnim ribnikom. Ogled vrta olajšajo skrbno urejene poti in vabljivi, bolj ali manj skrivni, prostori za počitek.

   

  campum florum-prostor posebnih priložnosti

  Ekskluzivnost in mirnost vrta ustvari odlično vzdušje za prirejanje poslovnih srečanj, promocijskih dogodkov, in kulturnih dogodkov.

  Campum Florum nudi:
  - ekskluzivnost ambienta,
  - popolni zasebnost znotraj kompleksa
  - unikaten stik z naravo
  - možnost catering pogostitve
  - civilni obred

  poroka v campum florum

  Če ste naveličani klasičnih dogodkov, kjer le sedite v restavraciji in vam je že vse poznano, je magični ambient vrta Campum Florum zagotovo nekaj, kar morate preizkusiti in občutiti.
  Omogočamo vam prostor za izvedbo porok, ekskluzivnih in kulturnih dogodkov ter poslovnih srečanj.

  Slikovita in razgibana pokrajina vrta nudi odlično podlago za ustvarjanje spominov saj vsebuje nešteto motivov in unikatnost okolja. Je priročna lokacija v osrednji Sloveniji.

  CIVILNI OBRED

  Si želita tudi vidva skupaj, z roko v roki odkrivati mnoge skrite kotičke na vrtu ali le posedeti in si vzeti čas drug za drugega?

  V kolikor ste v iskanju prostora za civilni obred ali fotografiranje vas vabimo da nas obiščete.

  Svetovanje in organizacija vaše sanjske poroke ter vodenje poročnega protokola za civilni obred. Vse infomacije na mail: spelasebenik@gmail.com ali info@e-poroka.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp