ČAJNICA VANILLA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ČAJNICA VANILLA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ČAJNICA VANILLA

   Kontaktna oseba: ga.Anja Tepeš

   Telefon: 031 508 477

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Čajnica Vanilla vama pričara povsem unikatno poročno torto. Čajnica se nahaja na Pristaniški ulici v Kopru. Vanilla navdušuje s pestro izbiro kakovostnih tort, poročnih tort, rojstno dnevnih tort, čajev z vseh koncev sveta, domačih sladic in širokim izborom vsakovrstnih piv.
  Zasluge za odlične sladice je Anja Tepeš, ki se je za pripravo dovršenih tortic izobraževala celo v Londonu.

  čajnica vanilla navdušuje s svojo unikatnostjo

  Naše torte delamo v celoti iz naravnih sestavin in po naših lastnih domačih receptih, ker nam to predstavlja največje veselje, izziv in užitek!

  Številne neveste vidijo svojo poročno torto bolj kot dekorativno značilnost kot nekaj, kar bi lahko pojedli njihovi gostje. Čajnica Vanilla se zavedamo, da se modeli poročnih tort ves čas razvijajo, zato tudi mi strmimo k temu, da smo v koraku s časom dekoracije poročnih tort prav tako tudi z okusi. Obožujemo unikatne okuse in jih ves čas tudi nadgrajujemo.

  Poročna torta je poseben element vsake poroke saj simbolizira začetek vajinega življenja, iz katerega si skupaj odrežeta prvi kos. Poročna torta je vrhunec večera zato naj bo taka kot sta si jo zaželela. Gre namreč za najpomembnejšo torto v vajinem življenju zato mora biti vse popolno, tako videz kot okus. Navsezadnje pa mora zadovoljiti tudi vajine goste.

  Vse večji je trend, da zasnovo torte povežemo s slogom poročne dekoracije. Slonokoščene, smetane in bele torte spet pridobivajo na priljubljenosti, te pa se lahko okrašujejo z biseri, diamanti, tkaninami, cvetjem in kosi nakita, ki posnemajo nevestino obleko.

  Za vse bodoče mladoporočence, ki se zanimajo za izdelavo poročne torte, imamo na voljo degustacijo tort. Vabim vas, da nas kontaktirate in si rezervirate svoj termin.

  popolno praznovanje rojstnega dne

  Rojstnodnevne torte se razveselijo tako otroci kot tudi odrasli. Izdelujemo torte za različne priložnosti kot so: obletnice, rojstni dnevi, poslovni dogodki...
  Izdelujemo vse vrste tort in sladic – čokoladne, sadne, LCHF, presne itd.

  Poleg slastnih tort so v ponudbi tudi mini slaščice, makroni, sladice v kozarčkih, cake popsi in še in še.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp