BLED ROSE HOTEL

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A BLED ROSE HOTEL

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   BLED ROSE HOTEL

   Cesta svobode 8, 4260 Bled

   Telefon:  (04) 579 60 00

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Dovolita, da skupaj napišemo nepozabno poročno pravljico v Bled Rose hotelu.

  Idilična okolica Bleda, moderen dizajn s pridihom večnosti, izjemna kulinarična doživetja ter bogate izkušnje s področja načrtovanja porok.

  Radi sanjamo, zato razumemo vajine sanje. Še raje poslušamo in se skušamo prilagoditi vajinim željam.
  Poročni obred s čudovitim razgledom na Blejsko jezero izvedemo na našem vrtu. V primeru slabega vremena je vama na voljo elegantna in prostorna dvorana, ki se prav tako ponaša z razgledom na jezero.

  Poročno slavje bomo nadaljevali v sodobno opremljeni restavraciji ali banketni dvorani, ki sprejme do 250 oseb. Dvorana je zasnovana multifunkcijsko, tako da lahko zadosti tudi potrebam manjših, intimnih slavij.

  Vajine goste bomo razvajali s kreativno hišno kulinariko, prijazno strežbo ter s stilsko in tehnično dovršenim ambientom.

  Vajine želje so naš navdih.

  ORGANIZACIJA VAJINE POROKE

  Verjamemo v osebni pristop k organizaciji sleherne poroke.
  Bled Rose hotel vam nudi popolno podporo pri organizaciji vajinega dne. Skupaj bomo začrtali stil in program vajine poroke, poiskali najustreznejše ponudnike poročnih storitev, vama ponudili nasvete in pomoč pri urejanju potrebne dokumentacije in skrbno vodili in koordinirali vajin dan.

  PRIPRAVE NA POROKO

  V Bled Rose hotelu priprave na poroko potekajo gladko in brez stresa. Poleg neveste radi poskrbimo tudi za priprave vaših gostov. V ta namen naše dvorane spremenimo v udobne ter prijetne frizerske in kozmetične studie, kjer po dogovoru postrežemo tudi kavo, prigrizke in kozarec penine.

  NAMESTITEV

  Skupaj z vajinimi gosti si privoščite pravi poročni oddih v sodobnih in stilsko dovršenih sobah in suitah ter uživajte v brezplačnem zajtrku in neomejenem vstopu v fitnes in wellness center.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp