BLED ROSE HOTEL

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A BLED ROSE HOTEL

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  BLED ROSE HOTEL

  Cesta svobode 8, 4260 Bled

  Telefon:  040 216 815

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Doživite sproščeno vzdušje in udobje hotela s 4 zvezdicami ob obali Blejskega jezera. Tako kot okolje je notranjost hotela razkošna in pomirjujoča, prežeta z dobro energijo narave, ki ga obdaja. Obiščite nas in ustvarite nove spomine.

Naslednje poglavje romantične pravljice napišite v pravljičnem okolju Blejskega jezera.

Nepozaben poročni dan vam bomo pomagali uresničiti z individualnim pristopom, upoštevanjem vaših želja in iskrico v očeh.

Butični pristop k organizaciji porok

Vsak par ima za sabo edinstveno ljubezensko zgodbo, zato si zasluži tudi edinstveno poroko. Veselje do soustvarjanja porok nas je povezalo z ekipo izkušenih poročnih načrtovalk Infinity events, ki prisegajo na butičen pristop k organizaciji porok. Popolno lokacijo hotela Bled Rose bodo naše načrtovalke z ustvarjalnostjo prilagodile vašim željam in poskrbele za nepozaben praznik vaše ljubezni.

Poroka v Bled Rose hotelu

Po obredu na najbolj romantični lokaciji v Sloveniji lahko posadite vrtnico na našem Vrtu ljubezni. Na poroko v Bled Rose hotelu lahko povabite do 250 svatov, ki jim bomo po poročnem obredu postregli rožni koktajl Bled Rose.

Pravljična lokacija bo poročnemu dnevu dala čaroben pridih, ki ga bomo nadgradili s čudovitim poročnim obredom in slavjem, ki bo trajalo do zgodnjih jutranjih ur.

OGLEJTE SI PONUDBO

Od ideje do izvedbe

Priprave na poroko naj bodo čas, ko se lahko bodoča mladoporočenca brezskrbno posvetita drug drugemu, medtem ko bomo mi poskrbeli za celotno organizacijo nepozabnega dne.

Za vas bomo:
- začrtali stil in program poroke po vaših željah
- poiskali najustreznejše ponudnike poročnih storitev
- nudili nasvete in pomoč pri urejanju potrebne dokumentacije
- skrbno vodili in koordinirali poročni dan

OGLEJTE SI PONUDBO

Prednosti poroke v Bled Rose hotelu

Da bo vaš poročni dan zares popoln, vas bomo razveselili s paleto ugodnosti:

brezplačna organizacija in koordinacija poroke
brezplačna poročna noč v apartmaju za mladoporočenca v primeru poroke z več kot 60 svati
popust na nočitve svatov
brezplačna postrežnina torte in sladkega bifeja
darilo za mladoporočenca

Naj Bled Rose hotel postane vaša oaza udobja za nepozaben romantični oddih na Bledu.

Nekdanji hotel Jelovica smo leta 2019 temeljito prenovili in spremenili v hotel s 4 zvezdicami, ki nudi doživetja, vredna še kakšno zvezdico več.

Uživajte v eni izmed naših sob ali suit, ki jim poseben značaj daje kombinacija moderne elegance in očarljivega retro pridiha. Domišljeno opremljeni ambienti in razkošni materiali bodo poskrbeli za vaše udobje, profesionalno osebje pa bo poskrbelo, da se boste v vsakem kotičku hotela počutili dobrodošli.

Osredotočite se na oddih in sproščeno bivanje. Začnite svoj dan z naravnim smoothijem in se razvajajte s poživljajočimi tretmaji luksuznega wellness centra. Naj stres vsakdana nadomesti obisk savn in razvajanje v zasebnem vip spa-ju. Poživljajoči oddih, ki je z vso pozornostjo usmerjen le na vas in vaše dobro počutje.

Z očmi domačina raziskujte zgodovino Bleda in vse skrite kotičke. Razvajate se v očarljivem hotelu z retro pridihom in spoznajte avtohtone okuse slovenske kulinarike.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp