ATELJE MELANIA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ATELJE MELANIA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT
   Zaloška cesta 54, 1000 Ljubljana

   Telefon: 040 931 116

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Atelje Melania je kraj, kjer lahko najdete vašo poročno obleko iz sanj, je pravi kraj, da pridete in si ogledate našo čudovito edinstveno izbiro osupljivih oblikovalskih poročnih oblek najboljših oblikovalcev poročnih oblek.

  Atelje Melania je poročni butik, kjer se združijo sanje in resničnost - saj pri nas vsaka ženska lahko izživi svoje "otroške" sanje in ustvari svojo pravljico.

  Atelje Melania, poročni butik kjer se združijo sanje in resničnost

  Od prvega do zadnjega obiska,vsak obisk naredimo sproščujoč, prijeten in zabaven. Prijazno osebje vam bo pomagalo izbrati poročno obleko, ki bo najbolj glamurozna obleka, ki jo boste kdajkoli nosili. Naš cilj je, da vam ponudimo toplo dobrodošlico, brez stresa. Z našim znanjem bomo poskrbeli, da bo vaša obleka videti popolna.

  Kot zaključek vam bomo pomagali izbrati dodatke, kot so tiare, tančice, zapestnice, uhani in ogrlice.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp