ASA RESIDENCE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ASA RESIDENCE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ASA RESIDENCE

   Utovlje 8, 6210 Sežana

   Kontaktna oseba: Ga.Suzana

   Telefon: 031 583 686

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  ASA Residence je zasebna vila, ki stoji sredi Krasa. Prežeta z bogato zgodovino in podeželskim elegantnim slogom daje občutek očarljive pristnosti in prijetne sproščenosti. Vilo obdaja prostran vrt poln mediteranskega rastlinja, za piko na i pa ponuja tudi sprostitev v savni in masažnem bazenu.
  V osrčju neokrnjene kraške narave, smo za vas ustvarili pravi raj. S spoštljivim odnosom do tradicionalne arhitekture in naravne dediščine, vam ASA Residence nudi edinstveno preživljanje prostega časa, v stiku z naravo, v umirjenosti in popolni zasebnosti.

  asa rezidence - Nova poročna vizija razkošja

  Osebje ASA Residence pri ustvarjanju edinstvenega poročnega slavja paru zagotavlja brezskrbne priprave in mirno praznovanje. Glede na manjše število ljudi (do 30), se v pripravah in izvedbi poročnega slavja ter ostalih spremljajočih se dogodkov osredotočamo na slavnostni protokol, razvajanje poročnega para pred in po poročnem slavju, na pripravo prostorov, jedilne mize in zunanjega okolja, na izbor jedi in vin, ter vse ostalo, kar poročni dan za vedno shrani v ljubeč spomin.

  Dehteči vonj svežih vrtnic, do potankosti urejene mize ter nežni detalji, ki bodo okronali vašo ljubezen – to je butično poročno slavje, ki bo vajinim svatom in vama za vedno ostalo v ljubečem spominu.

  Izmenjajta si prstana sredi zelene kraške pokrajine, ter svoj zakon sklenita s poljubom pod starim kostanjem ali na energijskih točkah Astral in Nebo. Naj zvezdnato nebo osvetljuje vajin prvi poročni ples.

  Na posestvu vile lahko skleneta tudi civilno zakonsko zvezo. »Da« bosta izrekla v sadovnjaku, ki ga obdajajo številne prestižne vrtnice in ostale izbrane rože, pod starim kostanjem ali na energijskih točkah Astral in Nebo.

  Poročni dan v ASA Residence

  Svoj poročni dan v ASA Residence začneta s pripravami v ločenih apartmajih. Po sprejemu svatov sledi dobrodošlica s kanapejem in kozarcem vina. Sledi poročni obred, na katerega se nevesta sprehodi ob spremljavi nežne glasbe. Penino s sabljo se pogosti na starem kraškem vozu. Poročna zabava pod večernim nebom traja do 22. ure, nato se prestavi v notranje prostore.

  Pogostitev in večerja

  Prve pogostitve bodo svatje deležni že ob sprejemu, naslednja sledi po obredu. Ob penini in sladici boste deležni še hladnega bifeja, domačih testenin in magične juhe, ki bo skuhana kar pred vami na zunanjem ognju. Moški si bodo privoščili še cigare in domače žganje, ženske pa bodo deležne čajanke. Večerja bo polna hišnih specialitet izpod žerjavice.

  Program kraške poročne pravljice vključuje:

  Prvi dan: Prihod in nastanitev ter sprostitev v jacuzziju in savni, sledi večerja ob svečah in masaža v dvoje.

  Drugi dan: Zajtrk zaljubljencev z eko dobrotami, pričetek priprav v sproščenem vzdušju, brez stresa in brez glavobola, sledi poročni obred po vaših željah ter okusna pogostitev s poročnim jedilnikom, z izbranimi jedmi in vinom, ter poročno torto.

  Tretji dan: Poročni brunch.

  Povpraševanje naslovite na info@asaresidence.eu.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp