ARBORETUM VOLČJI POTOK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ARBORETUM VOLČJI POTOK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ARBORETUM VOLČJI POTOK

   Volčji Potok 3, 1235 Radomlje

   Kontaktna oseba: ga.Jana Cunder

   Telefon: 01 831 23 45

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Arboretum Volčji Potok je cvetoči biser ob vznožju kamniških planin. Tu najdejo mladoporočenci košček zemeljskega raja za svoj poročni dan. Na voljo so jim številne lokacije za poročni obred in možnost fotografiranja v prekrasnem parku.
  Izbirate lahko med tremi lokacijami civilnega poročnega obreda: rozarijem, francoskim vrtom in zelenico pri jezeru Otočec; v primeru slabega vremena je obred v Galeriji Janeza Boljke, v indonezijskem paviljonu ali pod arkadami pristave. Vsi ambienti so v urejenem, varnem in prostornem okolju, vsem pa sta skupna mir in romantičnost. Različna vzdušja, ki jih različni ambienti pričarajo, dajo paru možnost izbire tistega, ki mu je najbližji.

  arboretum volčji potok - potek poroke

  Svatje se zberejo pred vhodom v park. Par skozi kostanjev drevored v sprevodu popelje svate do lokacije poročnega obreda. Obredu sledi zdravica, druženje s svati in fotografiranje. Par lahko vrstni red dogodkov spremeni. Pogostitev s penino se izvede na lokaciji poročnega obreda, v njeni neposredni bližini, lahko pa se določi prostor tudi drugje, da si lahko svatje med sprehodom ogledajo park in se na ta način popestri dogajanje poročnega dne. Paru v parku ni treba hiteti. Prostor za poroko se najame za dve uri, zato se lahko par mirno posveti druženju s svati in fotografiranju. Za dostop do poročne lokacije ali fotografiranje lahko par najame vlak (za do 18 odraslih oseb) ali golfski avtomobilček.

  Par se lahko do matičarja sprehodi po trati ali rdeči preprogi. Za doplačilo lahko priskrbimo preprogo v želeni barvi.

  Za postrežbo penine poskrbi gostinstvo Arboretuma Volčji Potok. V dogovoru z vami poskrbimo tudi za pripravo in postrežbo sadja, peciva ali kanapejev.

  Za poročni obred se par dogovori z Matičnim uradom na Upravni enoti Kamnik. Par sočasno usklajuje želeni dan in uro obreda na Matičnem uradu in v Arboretumu, tako da je izbrani termin potrjen z obeh strani. Arboretum zaročencema izda dovoljenje, s katerim se uredi vse potrebno na Matičnem uradu. Storitve Matičnega urada se plača na Upravni enoti Kamnik, stroške najema prostora, penine in postrežbe pa v Arboretumu Volčji Potok.

  Zakaj se poročiti v Arboretumu?

  - Edinstven ambient s številnimi romantičnimi kotički
  - Poročni obred, ki poteka v najljubšem delu parka
  - Najem prostora za dve uri
  - Prihod pred matičarja po trati ali rdeči preprogi
  - Cvetje – rdeča nit poročnega dne
  - Postrežba penine v senci dreves
  - Nepozabne fotografije na 85 hektarjih arboretuma
  - Par se ne srečuje s svati druge poroke
  - Poroka za svate vseh generacij
  - Darilo za svate: sprehod po Arboretumu
  - Najem vlaka ali golfskega avtomobilčka
  - Veliko brezplačno parkirišče za vse goste

  Vsak par ima svoje želje in zamisli o poročnem dnevu. Kolikor je v naši moči vam jih bomo pomagali uresničiti. V Arboretumu je lahko vsaka poroka drugačna. Zakaj ne bi bila tudi vaša?


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp