ANSAMBEL ŽIBERT

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ANSAMBEL ŽIBERT

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ANSAMBEL ŽIBERT

   Kontaktna oseba: Špela Žibert

   Telefon: 041 323 487

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Se vama približuje najlepši dan v življenju in iščeta glasbenike za dober žur, petje in igranje na poročnem slavju? Smo Ansambel ŽIBERT in prihajamo iz okolice Domžal. Naš izbor glasbe je zelo širok, pester in unikaten. Izvajamo več vrst glasbe, tako narodne kot zabavne (slovenske, tuje pop, rock, dance, instrumentalne, hrvaške, slovenske, dalmatinske), s čimer poskrbimo za žur prav vseh generacij. Program je pester in širok, seveda pa se prilagajamo naročniku in upoštevamo vaše želje. Nastopamo na raznih prireditvah tj. porokah, obletnicah, veselicah, krstih, birmah, rojstvih itd. Poleg glasbe vam dogodek popestrimo z vodenjem, animacijskim programom in humorjem ter s svojo pozitivno energijo, ki jo z veseljem ponesemo med ljudi in se z vami zabavamo do jutra.

  Našo 4-člansko zasedbo sestavljamo: Špela Žibert (vokal), Matej Uštar (kitara, vokal), Denis Jeras (harmonika, klaviature, vokal) in Janez Podobnik (bas, bariton).

  Kontakt: 041 323 487 (Špela) ali gmail: ansambel.zibert@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp