ANSAMBEL OBČUTEK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ANSAMBEL OBČUTEK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ANSAMBEL OBČUTEK

   Telefon: 031 452 465

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Ansambel Občutek smo glasbena skupina 4 fantov. Naše izvajanje je plod narodnozabavne glasbe. Izvajamo slovensko, hrvaško in zabavno glasbo . Na voljo imamo tudi kompletno ozvočenje in vodenje programa z zabavnim programom. Poskrbimo tudi za humor in igre na sami zabavi.

  Odlikuje nas resnost, urejenost in kvalitetna glasba. Uživamo v tem kar delamo.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp