ANSAMBEL EKART

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ANSAMBEL EKART

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ANSAMBEL EKART

   Telefon: 041 937 493

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI IN TUJINI

  Ansambel Ekart spada v vrh slovenske narodno-zabavne glasbe. Naši začetki delovanja segajo v leto 1974. Naš ansambel je izdal večje število kaset in CD, bili pa smo tudi večkrat nagrajeni na najprestižnejših festivalih narodnozabavne glasbe. Člani ansambla smo v večini akademski glasbeniki, naš repertoar pa je izjemno bogat, raznolik, aktualen in sprejemljiv za vse generacije in glasbene okuse.
  Enako kakovostno kot narodno-zabavno glasbo, izvajamo tudi zabavno glasbo. Naš repertoar zajema slovenske in tuje hite zabavne glasbe, hrvaške hite, dalmatinske pesmi, evergreene, yugo rock, pop, popevke (slovenske, hrvaške in tuje), itd.).
  Ker je naš repertoar zabavne glasbe zelo raznolik in obširen, lahko, v kolikor bi želeli, igramo na zabavi tudi samo zabavno glasbo.

  ansambel ekart na vašem dogodku

  Zaigramo vam ob različnih priložnostih kot so poroke, zaključene družbe, rojstno dnevna praznovanja, kulturne prireditve, veselice, koncerti, na maturantskih in drugih plesih... Ansambel Ekart imamo lastno vrhunsko ozvočenje (velika in manjša postavitev), svetlobne efekte in primerno garderobo za vse vrste prireditev. Na vašo željo pripravimo tudi dodaten program, razne animacijske igre in poskrbimo za obilico humorja. Ker je poroka za nas zelo pomemben dogodek poskrbimo, da ostane v trajnem spominu.

  Ansambel Ekart sestavljamo:

  Barbara Kolarič - vokal;
  Damijan Kolarič - klarinet, vokal, saksofon, vodja ansambla;
  Andrej Ekart - kitara, ustna harmonika, vokal;
  Renato Kapun - bas kitara, bariton, pozavna, trobenta, vokal;
  Simon Novak - trobenta, bas kitara, vokal;
  Viktor Malec - klavirska harmonika, diatonična harmonika, klaviature, vokal.

  Kot zanimivost naj zaupamo, da naš harmonikar poleg klavirske harmonike igra tudi diatonično harmoniko –frajtonarico, tako da je naš narodno-zabavni program izredno pester in zanimiv, saj izvajamo tako kvintetovsko glasbo, kot tudi glasbo ob frajtonarici in večglasnem petju (zaigramo tudi popularne skladbe na diatonično harmoniko – »frajtonarico« (Slak, Mihelič, Modrijani, Gadi..)
  Nastopamo lahko kot narodno-zabavni ansambel ali Duo in trio. Na vašo željo izvajamo tudi ljudske pesmi, ob spremljavi orgel na porokah v cerkvi) in tudi klasično glasbo ob primernih priložnostih... Če pa želite glasbeno popestriti civilni obred pa zaigramo tudi tam.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp