ANJA & BLAŽ PHOTOGRAPHY

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ANJA & BLAŽ PHOTOGRAPHY

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ANJA & BLAŽ PHOTOGRAPHY

   Telefon:  051 270 669

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Živijo, sva Anja in Blaž!

  Najina zgodba se je prav tako začela z ljubeznijo. Najprej z ljubeznijo do fotografije, nekje vmes pa sva našla še ljubezen drug do drugega, ki jo sedaj deliva tudi z najinimi živalskimi ljubljenci.
  Skupno delo in strast sta ključ do uspešne zgodbe. Zgodbe, ki jo piševa za vaju!

  Pri fotografiranju oba delujeva kot glavna fotografa, tako, da z različnih perspektiv loviva iskrive poglede, pomembne trenutke, solze in srečo.

  Rada pijeva kavo, domače pivo in hodiva v hribe, kjer trenirava nošnjo težkih nahrbtnikov, polnih foto opreme. Na poroki dejansko ni nič drugače – nahrbtniki so tudi tam napolnjeni s foto opremo, kondicija in energija pa prideta prav pri lovljenju pravih trenutkov.

  vajina poroka z anja & blaž photography bo nepozabna

  Najin način fotografiranja je SPROŠČEN, NARAVEN, ZABAVEN IN DRUGAČEN!

  Najpomembneje je, da uživata trenutke drug z drugim (in sta sproščena z nama)!
  Pri fotografiranju se izogibava klasičnemu poziranju ”roke sem, noge sem”, saj veva, da to ne bo pripeljalo do končnega rezultata, ki si ga želita.
  Namesto tega uporabljava drugačen, osebni pristop, s pomočjo katerega se bosta dobro počutila in na fotografijah izgledala čudovito.

  Kako doseževa, da sta z nama sproščena, v elementu in povsem pozabita na zadevico, ki se imenuje ”fotoaparat”? Zelo preprosto!

  Zanima naju vajina zgodba, zato se skupaj najprej dobimo na kavi. Tako se spoznamo ter poklepetamo o vajinih željah in idejah. Skupaj se odpravimo na predporočno – zaljubljeno fotografiranje, kjer z veliko smeha preženemo prvo dozo treme.
  Na poroki smo tako že stari znanci. Če imata otroke, nama na ta način tudi oni bolj zaupajo, saj sva za njih že znana obraza.

  Uživava v tem, da loviva iskrice v vajinih pogledih, globoko povezanost in male skupne trenutke, ki se jih bosta z veseljem spominjala.

  Poleg fotografij poročnih detajlov, prstanov, portretov … bova ujela tudi male podobe, ki dajejo vajinemu dnevu poseben čar: otroke, ki se skrivajo za slovesnimi oblekami babic, prikrite solze očeta, ki nikoli ne joka, ukraden ljubezniv pogled ženina …

  ''Cene za poročno fotografiranje se pričnejo pri 600€ za krajše poroke...''


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp