ANJA CAKES

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ANJA CAKES

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ANJA CAKES

   Kontaktna oseba: Anja Tepeš

   Telefon: 031 508 477

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Sem Anja in svojo slaščičarsko pot sem, seveda ljubiteljsko, začela že v svojih osnovnošolskih letih, ko sva skupaj z mojo mami spekli najin prvi marmorni kolač.

  Bila je to ljubezen na prvo peko, ki se je nadaljevala tudi v srednješolskih in študentskih letih, ko sem odpotovala v London in se udeležila večih tečajev pri priznanih slaščičarkah. Končani študij mednarodnih odnosov sem zamenjala za svojo strast. Leta 2013 je sledilo odprtje čajnice Vanilla v Kopru, kjer sem več ali manj pekla sladice za lokal, kasneje, leta 2019, pa sem ustvarila še brand Anja Cakes in pod njim začela izdelovati torte po naročilu. Danes se posvečam samo še temu. Najraje poročnim tortam. Ker nosijo v sebi tisto edinstveno in najbolj romantično noto.

  Vsaka torta nosi svoj navdih in svojo zgodbo - za vsako lahko rečem, da je ročno narejen unikat.

  ANJA CAKES - Butična izdelovalnica sladkih dobrot

  Izdelujem torte in sladice po naročilu. Poročne torte so mi v največji izziv in navdih istočasno. Vedno prisluhnem vašim željam, a svobodne roke ustvarijo najlepše in najboljše kreacije. Posvetim se vsaki posebej - z ljubeznijo, ustvarjalnostjo in čutom za malenkosti. Ne držim se samo ene tehnike, vseeno pa si rada mislim, da imam svoj, prepoznaven stil. No, o temu boste odločili vi.

  Torte so moja strast. Dobrodošli na pragu moje kreativnosti.

  NAJ BO VAJIN DAN POPOLN

  Saj veste, kako gre tista, ne? Ljubezen gre skozi želodec, zato je poročna torta eden izmed ključnih dejavnikov vsake popolne poroke. Za lepe dni za vse veke vekomaj!

  sladki kotiček

  Za tiste, ki bi nekaj sladkega prigriznili, ampak ne preveč. Ampak pozor, strup prihaja v majhnih flaškah!

  popolno praznovanje rojstnega dne

  Rojstnodnevne torte se razveselijo tako otroci kot tudi odrasli. Izdelujemo torte za različne priložnosti kot so: obletnice, rojstni dnevi, poslovni dogodki...
  Izdelujemo vse vrste tort in sladic – čokoladne, sadne, LCHF, presne itd.

  Poleg slastnih tort so v ponudbi tudi mini slaščice, makroni, sladice v kozarčkih, cake popsi in še in še.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp