ALENKINE SLAŠČICE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ALENKINE SLAŠČICE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ALENKINE SLAŠČICE

   Hotunje 9a, Ponikva

   Kontaktna osebba: ga.Alenka

   Telefon: +386 40 857 137

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Želite svoje goste osrečiti z vrhunskimi in slastnimi slaščicami, ki so ne le lepe na izgled temveč tudi okusne? Alenkine slaščice za vas pečemo najbolj okusne slaščice in torte po naročilu in vaših željah. Za vaš dogodek kot je poroka, rojstni dan, obletnica, krst ali poslovni dogodek vam pripravimo sladki kotiček z najrazličnejšimi sladkimi dobrotami.

  Vso naše pecivo in torte so prilagojene vaših željam in po vašem okusu. Izbirate lahko tako glede okusa kot tudi izbire tematike. Pri izbiri vam z veseljem svetujemo in pomagamo. Pri peki uporabljamo le izbrane in kvalitetne sestavine in dajemo poseben poudarek na lokalne in sezonske sestavine.

  Odlične in slastne Alenkine slaščice, za katerimi stojim slaščičarska mojstrica Alenka Pisanec s svojo ekipo. Moje sladice so izdelane iz skrbno izbranih sestavin. Peciva, sladice in torte za različne priložnosti in slavja (poroke, rojstne dneve, obletnice …) lahko naročite pri meni ali pa jih okusite v izbranih kavarnah, slaščičarnah, hotelih in restavracijah po Sloveniji.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp