ADRIA ANKARAN HOTEL & RESORT

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ADRIA ANKARAN HOTEL & RESORT

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ADRIA ANKARAN HOTEL&RESORT

   Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran

   Kontaktna oseba: ga. Maruška Kokalj

   Telefon: 05 66 37 366

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Ustvarite samo vajine trenutke, ki bodo za večno ostali v spominu. Dovolite ljubezni, da zasije v vsem svojem čaru ter z edinstvenostjo napolni magični odsev v toplih sončnih žarkih in smaragdni morski gladini. Dahnite usodni 'Da', odeti v brezčasno morsko kuliso za kar poskrbi Adria Ankaran hotel & resort.

  Zbudita se zaljubljena, ob pišu morskega vetra.

  Vaše poročno slavje v Hotelu Convent

  V čudovitem okolju nekdanjega benediktinskega samostana, na ekskluzivni lokaciji, kjer kot pravi legenda, da je tu prostor najbolj veselih dogodkov organiziramo poročne obrede in slavja do 200 oseb.

  Poročni obred

  Poročni obred lahko opravimo na različnih lokacijah znotraj resorta: v mediteranskem parku, atriju, v nekdanji samostanski kapeli ali na pomolu.

  Poročno slavje

  V Adria Ankaran hotel & resort imamo za poročno slavje na voljo restavracijo Convent (do 50 oseb), Mediteranski park, Stekleno dvorano (do 200 oseb), Modro dvorano (do 50 oseb) ali prenovljeno restavracijo Taverna (do 50 oseb).

  Ugodnosti za mladoporočence

  - Adria Ankaran hotel&resort vama podari brezplačno namestitev za prvo poročno noč
  - Postrežba zajtrka v sobo
  - Dekoracija izbrane lokacije
  - Svetovanje pri sestavi menija in degustacija
  - Svečani pogrinjki
  - Brezplačna parkirna mesta za vse svate
  - Posebne ugodnosti za namestitev svatov

  Foto 'IZZIV' Roman Bor

  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp