ANA CATERING

  • ŽELIM PONUDBO

    POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ANA CATERING

    Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    • PRIKAŽI KONTAKT

      ANA CATERING

      Prade – cesta XV/4, 6000 Koper

      Kontaktna oseba: ga. Ana

      Telefon: +386 41 321 421

    • SPLETNA STRAN
    • LOKACIJA

    ANA CATERING je sinonim za pristne domače kulinarične užitke s pridihom mediteranske domišljije in primorskega temperamenta, odlično skrb za stranke, navdušene pohvale zadovoljnih gostov, ter veliko strasti in ljubezni do hrane, druženja ter ustvarjanja nepozabnih gastronomskih izkušenj.
    Ustanoviteljica Ana Kovačič Srblin, njena "desna roka", mož Zlatko Srblin, ter njuna ekipa že več kot 15 let razveseljujemo stranke od obale do Ljubljane in povsod vmes!

    ana catering - čarovnija okusov

    Iščete catering rešitev, ob kateri se boste lahko brezskrbno posvetili svojim gostom in ostalim vidikom vašega posebnega dogodka, s 110% zaupanjem, da bo vse točno tako, kot mora biti, samo še boljše?

    Čarovnija okusov in aranžmajev, ples domišljije in ljubezni do hrane, mediteranski temperament in kakovost butičnega kulinaričnega ustvarjanja … Ana Catering v vaše družabno oziroma poslovno življenje prinaša vse to in še več!

    Dovolite nam, da vam svetujemo, kaj postreči gostom, glede na čas, kraj in priložnost vaše pogostitve, zaupajte nam njeno izvedbo, od tu naprej pa uživajte v gotovosti, da imate na svoji strani zanesljivo, točno in k vrhunski storitvi usmerjeno catering ekipo, ki bo vašo pogostitev spremenila v dogodek znotraj dogodka – izkušnjo, nad katero boste navdušeni tako vi kot vaši gostje!

    Pri Ana catering vam nudimo:
    - finger food,
    - hladni bife,
    - pogostitve po meri,
    - poročni bife,
    - toplo-hladni bife.

    Poskrbimo za celoten dogodek – od postavitve in aranžiranja miz, priprave in dostave vaših izbranih dobrot in pijače ter vsega ostalega potrebnega inventarja (pribor, krožniki, kozarci ipd.), do postrežbe in pospravljanja po pogostitvi.


    Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

    Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

    “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

    Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

    STOPIMO V KONTAKT


      ScrollUp