RANČ BURGER VENIŠE

  • ŽELIM PONUDBO

    POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RANČ BURGER VENIŠE

    Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    • PRIKAŽI KONTAKT

      RANČ BURGER VENIŠE

      Lačja vas 22, 3331 Nazarje

      Telefon: 041 710 545 – Boštjan

      Telefon: 041 698 424 – Natascha

    • SPLETNA STRAN
    • LOKACIJA

    Sredi neokrnjene narave, je leta 1984 pričel rasti naš ranč z namenom da vsak gost odide zadovoljen, poln novih dogodivščin ter se vrača in podoživlja neprecenljive trenutke.

    Hotel Burger Veniše boste našli v pravljični Savinjski dolini, v neokrnjeni naravi, obkroženi z zelenjem, prijaznimi ljudmi in konji. Uživali boste ob poskušanju kulinaričnih dobrot in specialitet v restavraciji, na terasi, zimskem vrtu, Western clubu ali v kotičku, ki ga boste našli samo zase.

    pravljična poročna lokacija ranč burger veniše

    Prostor obdan med gorami, pobarvan z barvo gozdov, vonj sena, in zvoki narave. Tukaj stoji naš ranč, kjer vam znamo pričarati romantično poroko na najvišjem nivoju. Poročni dan je pravzaprav sestavljen iz prečudovitih trenutkov in trenutki so v življenju tisti, ki edini štejejo. Zatorej se na vajin dan prepustita trenutkom, pustita se razvajati in vzemita si čas zase, kajti tudi mi si ga bomo – samo za vaju!

    Naš Ranč vama nudi

    • Prevoz zaročencev s kočijo na ranč
    • Sprejem in aperitiv ob prihodu
    • Civilna poroka na prostem in cerkvena poroka v kapelici v idiličnem okolju Ranča Burger Veniše
    • Poročno slavje na prostem ali pod šotorom v stilu pravih Hollywodskih zvezd; zamislite si zvezdnato nebo ter mize, okrašene s steklenimi posodicami, v katerih plavajo svečke
    • Za mladoporočenca imamo tudi darilo. Nočitev z zajtrkom s presenečenjem.

    hotel ranč burger veniše

    Odlikujemo se po dobri tradicionalni kuhinji in prisrčni gostoljubnosti. Že na vse zgodaj zjutraj, vam serviramo sproščujoč pogled v naravo in zvoke svobode.

    Se radi pustite razvajati ob dobri hrani, pijači in v dobri družbi? Kolektiv natakarjev in kuharjev ter ostalega osebja Ranč Burger na Venišah smo pravšnji, da se nam prepustite, kajti ne bomo Vas razočarali.


    Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

    Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

    “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

    Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

    STOPIMO V KONTAKT


      ScrollUp