HIŠA MEDU BOŽNAR

  • ŽELIM PONUDBO

    POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HIŠA MEDU BOŽNAR

    Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    • PRIKAŽI KONTAKT

      HIŠA MEDU BOŽNAR

      POLHOV GRADEC 72, 1355 POLHOV GRADEC

      Telefon:  01 364 00 20

    • SPLETNA STRAN
    • LOKACIJA

    BOŽNAR ČEBELARSTVO

    Podjetje Božnar d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Nahajamo se v osrčju Polhograjskega hribovja, ki vas bo navdušil z neokrnjeno naravo, bogato kulturno in naravno dediščino. Da je pri nas najlepše, mi že vemo. Vas pa vabimo, da se o tem prepričate sami.

    Hiša medu Božnar imamo dolgoletne izkušnje s področja pridelave in predelave čebeljih pridelkov. Surovine dobimo tudi od zunanjih sodelavcev – čebelarjev . Tako imamo vedno na razpolago vse vrste medu, ki jih lahko pridelamo v Sloveniji. Trudimo se, da kupcem ponudimo najkvalitetnejše izdelke. Ne pozabljamo pa tudi na način ponudbe, kajti dober izdelek zasluži, da ga prodajamo tudi v lepi in kvalitetni embalaži. Naše izdelke lahko kupite v bolje založenih trgovinah po Sloveniji ali pri nas v Polhovem Gradcu.

    Zaželite zdravja z zdravilnimi izdelki iz Hiše medu Božnar

    Obdarujte svoje svate na poroki, sorodnike, prijatelje in poslovne partnerje z medenimi darili Hiše medu Božnar. Izbirate lahko med različnimi pakiranji in kombinacijami izdelkov v različnih pakiranjih. Medene izdelke lahko personaliziramo glede na vaše želje.

    Iščete popolno darilo za poroko? Med ni samo vabljiva začimba, ampak ima tudi svojo kulturo. Med je bil stoletja prvo sladilo na svetu. Že od pradavnine so čebele povezane z mišljenjem in življenjem ljudi. Ves čas je imel velik pomen v prehrani, mitologiji, kulturi in v medicini. Med je veljal za hrano bogov.

    Zato je odlično darilo vašim svatom na poroki. Darila lahko pripravimo po vaši želji.

    Iz kvalitetnega sadnega žganja in najboljšega medu smo pripravili medeni liker .

    MEDENA KOZMETIKA BEE BEAUTY

    Čebelji vosek, med, matični mleček in propolis so idealne surovine za nego kože. Kolekciji medene kozmetike ZALA, ki jo proizvajamo že 30 let, smo dodali novo kolekcijo BEE BEAUTY. Kolekcijo sestavljajo: krema s čebeljim voskom in medom, krema s čebeljim voskom in matičnim mlečkom, krema s čebeljim voskom in propolisom, šampon z medom in propolisom ter eteričnim oljem sivke ali rožmarina, med za masažo, medeni piling in medene kopalne soli z rožmarinom, sivko, vrtnico in cimetom, balzam za ustnice in več vrst mil.

    Zdrav in lep videz kože je naša želja ter cilj naše medene kozmetike. V skrbno izbrano podlago smo dodali aktivne snovi iz čebeljega panja, ki s svojimi sestavinami kožo negujejo in hranijo.

    Poleg predlaganih izdelkov, vam lahko ponudimo tudi številne druge medene izdelke v drugačnih kombinacijah in pakiranjih. Med in medeni izdelki so zelo lepa darila za vse priložnosti.


    Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

    Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

    “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

    Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

    STOPIMO V KONTAKT


      ScrollUp