NIX – EVENT VENUE

  • ŽELIM PONUDBO

    POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A NIX – EVENT VENUE

    Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    • PRIKAŽI KONTAKT

      NIX – EVENT VENUE

      Dobrave 1, 1236 Trzin

      Kontaktna oseba: Nina Kokelj

      Telefon: +386/(0)41 211 887

    • SPLETNA STRAN
    • LOKACIJA

    NIX – event venue je večnamenski prostor namenjen za vse vrste dogodkov, opremljen z barom, teraso, projektorjem, biljard opremo, osvetlitvijo in ozvočenjem. Prostor sprejme do 100 oseb stoječe postavitve, skupaj z galerijo pa do 200 oseb.

    Poleg najema vam nudimo celovito storitev organizacije dogodka po vaših željah. Naša misija je, da je vsak dogodek premišljeno izdelan in koordiniran tako, da ustvarja trenutke, ki pustijo življenjske vtise.

    Za doseganje izjemnih rezultatov, razvijamo strategije in oblikujemo koncepte. Naše strokovno znanje je na področju organizacije družabnih srečanj, poslovnih zabav, otvoritev, lansiranja novih izdelkov/blagovih znamk, zasebne večerje ter ustvarjanje edinstvenih in enkratnih izkušenj.

    Trudimo se, da z najmočnejšo osnovo, našim strankam zagotavljamo uspeh; naš vpogled v potrebe in zahteve naših strank, skupaj z garantirano gostoljubnostjo, omogoča, da uresničimo vizije, ki prekašajo vsa pričakovanja.

    NIX – event venue - Prostor za dogodke

    Industrijsko eleganten, sodoben, vsestranski in večnameski prostor za vse vrste dogodkov NIX Event Venue se nahaja v Industrijski coni v Trzinu.

    Z večnamenskimi prireditvenimi prostori v dveh nadstropjih, z impresivnim ambientom, vam predstavljamo novo dobo poslovnih in zasebnih dogodkov, s strežbo pijače, catering pogostitvijo in celotno organizacijo z veliko sproščenosti.

    NIX Event Venue je primeren za poslovne dogodke, poroke, praznovanja in ustvarjalne dogodke. Ponosni smo, da lahko ponudimo paleto paketov, ki ustrezajo vsem zahtevam in vrstam dogodkov.

    Industrijski prostor, ki zajema vse alternative surovega in modernega sloga lahko gosti do 200 gostov.

    Z različnimi postavitvimi (sedeča postavitev, sedeča postavitev z mizami, stoječa postavitev,...), je NIX res edinstven funkcionalen prostor.

    S popolnim, visokokakovostnim ozvočenjem, projektorjem, sodobnim pohištvom, šankom in ambientalno razsvetljavo, je NIX pravi naslov za organizatorje dogodkov in njihove goste. Za piko na i ima prostor izhod na veliko zunanjo teraso s pogledom na Kamniške Alpe, da si gostje med dogodkom lahko naužijejo svežega zraka.

    NIX JE PRIMEREN NA NASLEDNJE VRSTE DOGODKOV

    Lansiranje novih izdelkov/blagovnih znamk
    Gala Večerje in novoletne zabave
    Pogostitve poslovnih partnerjev
    Predstavitve
    Predstavitev literarnih del
    Konference in otvoritve
    Team Building po meri
    Promocije in seminarji
    Pomembne obletnice in poroke
    Izobraževanja

    PREDNOSTI NAJEMA NIX EVENT VENUE ZA VAŠ DOGODEK

    Dostopno z avtom
    Možnost parkiranja
    Možnost izvedbe različnih dogodkov
    Vsa oprema je vključena v najem prostora
    Strežba iz našega bara
    Catering pogostitev
    Celotna organizacija dogodka
    Vse na enem mestu
    Moderen industrijski ambient
    Zunanja terasa

    vse informacije na enem mestu

    Neto event površina 300 m²
    150 m² spodaj
    100 m² zgoraj
    50 m² terasa

    200 oseb
    Stoječa postavitev (100 spodaj + 100 galerija)

    160 oseb
    Sedeča postavitev (60 spodaj + 100 galerija)

    80 oseb
    Sedeča pogostitev (80 galerija)


    Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

    Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

    “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

    Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

    STOPIMO V KONTAKT


      ScrollUp