PANORAMA GLAMPING VISOLE

  • ŽELIM PONUDBO

    POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PANORAMA GLAMPING VISOLE

    Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    • PRIKAŽI KONTAKT

      PANORAMA GLAMPING VISOLE

      Visole 63, Visole, 2310 Slovenska Bistrica

      Telefon: +386 51 317 162

    • SPLETNA STRAN
    • LOKACIJA

    Nastanitev Panorama Glamping Visole se nahaja v Slovenski Bistrici v regiji Podravje.

    Spanje v čarobnih hiškah, regeneracija v naravi, energijske točke, pobeg od vsakodnevnega stresnega življenja v zavetje pohorskih gozdov, meditaivni kotički in vsebine za osebno in duhovno rast.

    Naj vas čudoviti panoramski razgled navduši, naj bo vaš oddih vaš navdih, zelena okolica paša za oči, mirna lokacija pa počitek za um in duha.

    panorama glamping visole - za tiste, ki iščete nekaj več

    - Ali ste vedeli, da je pri nas poleg možnosti spanja, vsaka hiška tudi unikatna in ima svojo zgodbo?
    - Da se vse namestitve nahajajo na enem samem posestvu, a so skrbno ločene ena od druge?
    - Da je skupen vsem le prečudovit panoramski razgled na dolino in gore, energijske točke za meditacijo, sveži pohorski zrak, mir in tišina?
    - Da poleg spanja delimo tudi pozabljena znanja?
    - Da se na posesti lahko aktivira proces samozdravljenja?
    - Da gostimo tudi duhovne počitnice?

    glamping visole

    Zelo posebna in okolju prijazna glamping hiška je zasnovana po edinstvenem konceptu in prinaša prav tako, edinstveno izkušnjo med valovitimi zelenimi hribi Pohorja pri Slovenski Bistrici.

    Edinstvenost namestitve je v dizajnu hiške, ki je bil zasnovan posebej za naš pohorski teren in potencial zemljišča – da lahko nudi maksimalen izkoristek in udobje, hkrati pa je hiška ekskluzivna zaradi svojega minimalizma, udobja, butične ponudbe in osebnega pristopa. Posebej znana je po edinstvenem panoramskem razgledu, v katerem lahko gostje Panorama glampinga Visole uživajo kar iz postelje.

    Lesena hiška omogoča zdravilno spanje v naravnem gradbenem materialu – lesu.

    Hribovje Pohorja je pravi biser za aktiven dopust v naravi, saj ponuja v poletni vročini nudi sveži gorski zrak pohorskih gozdov, pozimi in vse do pozne pomladi pa smuko po pohorskih smučiščih.

    Doživetje spanja na seniku - PANORAMA KOZOLEC VISOLE

    Izkustvo spanja na seniku po receptu naših prednikov, je edinstvena izkušnja prvinskega doživetja v zavetju avtohtonega kozolca.

    Spanje na 116 let starem restavriranem kozolcu, je dišeča in zdravilna regeneracija za novodobnega človeka, ki potrebuje detoks od modernega sveta umetnega udobja.

    Doživetje je celostno, saj zajema vse čute.

    Senik sprejme od 1 do 20 oseb.

    Pripeljite svoje partnerje, otroke, starše ali sodelavce na nepozabno doživetje!

    V sklopu bivanja na kozolcu so na voljo še: vikinška kopel pod kozolcem, IR savna, regeneracija na energijskih točkah, medena masaža, apiterapija, masaža glave, energijska terapija in sveži eko zajtrk iz košarice.

    Doživetje spanja v časovni kapsuli - SUITA NA KOZOLCU VISOLE

    Za tiste, ki iščete nekaj edinstvenega in posebnega, nevsakdanjega. Če si želite začutiti spanje v časovni kapsuli – smo za vas restavrirali 114 let stari leseni kozolec, ga prenovili, izolirali in zasteklili. Za tiste, ki cenite naravne materiale in želite ostati v stiku z dediščino naših prednikov!

    panje v suiti je pravi detoks od modernega sveta in umetnega udobja, saj je les glavni gradbeni material, ki ima popolnoma drugačno energijo, ki se jo začuti takoj ob vstopu.

    V sklopu bivanja na kozolcu so na voljo še: vikinška kopel pod kozolcem, IR savna, regeneracija na energijskih točkah na posesti, medena masaža, apiterapija, indijska masaža glave, energijska terapija in sveži eko zajtrk iz košarice (tudi veganski)

    Panorama Apartma Visole

    Na vznožju pogorja Pohorje vas pričakuje Panorama apartma, lociran v vinorodnem okolišu vrhunskih vin in čudovitih panoramskih razgledov.

    Luksuzno stanovanje z lastnim vhodom ponuja jacuzzi na terasi, panoramske razglede, mir in tišino, veliko teraso z vgradnim trampolinom, svetlo spalnico in veliko kopalnico s kadjo, velnesom pod kozolcem, kjer najdete IR savno in alfa kopel na drva, so le nekatere prednosti, ki jih ta apartma ponuja.


    Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

    Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

    “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

    Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

    STOPIMO V KONTAKT


      ScrollUp