POSESTVO PODLIPJE

  • ŽELIM PONUDBO

    POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POSESTVO PODLIPJE

    Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    • PRIKAŽI KONTAKT

      POSESTVO PODLIPJE

      Tešanovci 140, 9226 Moravske Toplice

      +386 (0) 31 857 473 – Kristijan
      +386 (0) 41 825 148 – Samo
      +386 (0) 41 648 425 – Stane

    • SPLETNA STRAN
    • LOKACIJA

    Posestvo Podlipje leži v objemu neokrnjene narave, ob šumečem potoku in ribniku. Z avtoceste za Moravske Toplice vas pot pripelje do prijetne prekmurske vasi Bogojina, ki jo že od daleč na hribu krasi veličastna Plečnikova cerkev. Ljubitelji divjadi lahko v ograjenem delu posestva opazujete na paši damjake in muflone ter divje prašiče.

    Posestvo se razprostira na približno 30 hektarjih zemljišč, ki ležijo z obeh strani čistega in žuborečega Bogojinskega potoka.

    Posestvo Podlipje sredi neokrnjene narave, ki je idealno za praznovanje dogodkov

    Za vas oziroma za zaključene družbe lahko organiziramo večerje, piknike in pogostitve s ponudbo. Naš prostor je primeren tudi za poročna slavja in civilne obrede.

    Za vas pripravimo pogostitve s ponudbo divjačinskih jedi izpod peke, divjačinskega golaža, prekmurskega bograča ter široko ponudbo suhomesnih divjačinskih izdelkov.

    najem brunarice

    Predstavljate si, da se zbudite v mehki postelji spalnice, ki diši po lesu, stopite na balkon in poslušate jutranji koncert žvrgolenja ptičkov, šelestenje dreves, šumenje slapa bližnjega potoka, opazujete jutranje sončne žarke, ki se prebijajo skozi krošnje dreves in tako začnete dan, ki je kot praznik, saj vas obdaja samo gozd, svež zrak in pristna narava, divje race v ribniku ter igrive veverice v leskovih grmih.
    Ponujamo vam najem brunarice, v velikosti cca 200 m2, s štirimi prostornimi spalnicami z možnostjo dodatnih otroških ležišč, dvema kopalnicama, dnevnim prostorom, finsko savno, opremljeno kuhinjo za samostojno pripravo hrane in prostorno jedilnico.

    Velika terasa vam omogoča prijetna jutra ob kavi in zajtrku ter prostor za večerna druženja. Ob hladnih dneh in nočeh vam pričarata prijetno toploto in vzdušje odprti kamin in lončena peč.

    Brunarica nudi Siol TV, telefon, brezžični internet ter varovanje z alarmno napravo in videonadzorom.


    Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

    Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

    “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

    Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

    STOPIMO V KONTAKT


      ScrollUp