CHEELOT – POROČNI DAN

  • ŽELIM PONUDBO

    POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CHEELOT – POROČNI DAN

    Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    • PRIKAŽI KONTAKT

      CHEELOT – POROČNI DAN

      Telefon: +386 40 884 914

    • SPLETNA STRAN
    • LOKACIJA

      PO CELOTNI SLOVENIJI IN TUJINI

    Smo ekipa strastnih ustvarjalcev, ki verjamejo, da vsaka poroka pripoveduje edinstveno zgodbo – vašo zgodbo. Kot profesionalni fotografi in snemalci obožujemo ujemanje tistih čarobnih trenutkov, iskrenih nasmehov in tistih drobnih podrobnosti, ki naredijo vaš dan popoln. Naš cilj je, da na sproščen, zabaven in avtentičen način ujamemo vaša čustva ter trenutke, ki bodo trajali večno.

    Zakaj smo pri Cheelot - Poročni dan
    drugačni? Zato, ker se ne osredotočamo samo na "popoln posnetek". Želimo, da se na poročni dan počutite sproščeno, brez nepotrebnih skrbi – kot bi se družili z dobrimi prijatelji, ki slučajno znajo narediti super fotografije in posnetke! Naša ekipa se prilagodi vam, vaši energiji in atmosferi poroke, tako da lahko ustvarimo vse tisto, kar vam bo ob ogledu končnih izdelkov ponovno priklicalo nasmeh in solze sreče na obraz.

    Video produkcija poročnih filmov

    Pri ustvarjanju filmskih poročnih videov se zavedamo, da vaš poročni dan ni le niz dogodkov – je ljubezenska zgodba, polna strasti, čustev in neponovljivih trenutkov. Naši poročni filmi niso zgolj klasična poročna dokumentacija, temveč skrbno oblikovana vizualna pripoved, ki bo obudila vsa čustva vašega dne. Z eleganco in filmskim občutkom ujamemo spontanost, ganljive trenutke in vse tiste majhne detajle, ki naredijo vaš dan tako poseben. Vsak film je edinstvena ljubezenska zgodba, ki govori zase.

    Fotografiranje vajine poroke

    Pri Cheelot - Poročni dan stil fotografiranja združuje
    eleganco, spontanost in umetniški dotik. Vemo, kako pomembno je, da se na vaš poročni dan počutite sproščeno in uživate v vsakem trenutku. Zato vam ne bomo ukazovali kam postaviti roko ali kako stati – želimo ujeti tiste resnične in iskrene trenutke, ki se zgodijo naravno in spontano. Če iščete fotografije, ki so brezčasne, čustvene in polne življenja ter fotografsko ekipo, ki bo ujela vašo poroko tako, kot si jo vi zapomnite – ste na pravem mestu. Naša filozofija je preprosta: Ujeti trenutek ljubezni in veselja vajinega dne – točno takšen kot je, je najlepši.

    Zakaj bi izbrali prav Cheelot - Poročni dan?

    Ker verjamemo, da so najlepši trenutki v življenju tisti, ki jih delimo z ljudmi, ki jih imamo radi. In mi smo tu zato, da te trenutke ujamemo za vas – z vsem smehom, solzami in norimi plesnimi koraki, ki pridejo zraven. Če želite, da bo vaša poroka ujeta v pristnih in nepozabnih spominih, ob katerih boste ob gledanju znova in znova začutili tisti 'vau' efekt – naj skupaj ustvarimo nekaj čarobnega!

    Pripravite se na veliko ljubezni, obilo zabave in spomine, ki bodo trajali za vedno. Komaj čakamo, da spoznamo vašo zgodbo!


    Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

    Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

    “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

    Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

    STOPIMO V KONTAKT


      ScrollUp