SLADKLARIJE

  • ŽELIM PONUDBO

    POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SLADKLARIJE

    Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    • PRIKAŽI KONTAKT

      SLADKLARIJE

      Maribor

      Kontaktna osebba: Klara

      Telefon: 031 285 782

    • SPLETNA STRAN
    • LOKACIJA

      PO CELOTNI SLOVENIJI

    Sem Klara Šmigoc, 21-letna štajerka in prihajam iz okolice Maribora. Že od nekdaj so moja velika strast slaščice in skozi njih se želim vedno predstaviti predvsem iz kreativnega področja. Sem srčna, dobrovoljna, pa tudi ambiciozno dekle. Moj življenjski moto je: "Bodi to, kar si, kajti vse drugo je že zasedeno."

    finalistka masterchef 2024

    Dokazala sem, da s trdim delom in predanostjo lahko prideš zelo daleč zato lahko s ponosom povem, da sem bila finalistka Masterchef Slovenija 2024 in sicer kot drugo uvrščena. V finalu sem vse navdušila s svojo unikatno sladico.

    Pri meni lahko naročite veliko različnih “sladklarij”:

    * Visoke torte z masleno kremo
    * Klasične torte
    * Cupcakes
    * Cakepops
    * Lučke
    * Sladice v kozarčku
    * Jagode v čokoladi
    * Sladki kotiček

    Vse moje pecivo in torte so prilagojene vaših željam in po vašem okusu. Izbirate lahko tako glede okusa kot tudi izbire tematike. Pri izbiri vam z veseljem svetujem in pomagam.

    SLADKI KOTIČEK

    Sladki kotiček vsebuje različne vrste peciva. ki bo očaral goste in jih pritegnil, da si slaščice postrežejo po svojih željah. Sladki kotiček je odličen za poroke, rojstne dneve, obletnice, poslovne dogodke in druge pogostitve. …


    Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

    Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

    “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

    Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

    STOPIMO V KONTAKT


      ScrollUp