POROČNO PECIVO

18.05.2017 Portal e-poroka

Poročno pecivo je prisotno skoraj na vsaki poroki.

Nekateri mladoporočenci ga na koncu razdelijo kot znak v zahvalo.

Pri poročnem pecivu je kar nekaj dilem, kakšno po okusu, kako veliko in obstaja še milijon mnenj, kakšno mora biti in koliko.
In da se ne bi posluževali klasičnega stila ponudbe peciva,, kjer je na klasičnih rosfraj pladnjih cel čas večerje postreženo pecivo, ki na koncu večera izgleda že malo načeto, prebrskano in premetano.
Za koliko peciva se bomo odločili!

Najprej je treba ugotoviti, kje se bo s pecivom streglo, kdo in na kakšen način ga bo dostavil in koliko bo gostov in če ga bodo svatje kaj nesli še domov.

S cateringom, ki skrbi za hrano in sadje se lahko dogovorite, da pecivo, ki je ostalo od doma odpeljejo v gostišče ali hotel, kjer se bo odvijalo poročno slavje.

S sladkim pisanim programom lahko nadaljujemo po cerkvenem obredu, pred cerkvijo. Najbolje da izberete tri do štiri vrste peciva v manjšim količini, primerno je tudi slano pecivo, ki paše poleg vina, sokov in ostale pijače.

Lahko pa se spomnimo, da naše sladke pregrehe okrasimo z čokolado preko sadja, kar je nekaj posebnega, veliko je načinov, samo ideje in malo domišljije moramo imeti.

Kar se pa okrog peciva vrti, so mamini ali pa babičini, pa na tete ne smemo pozabiti, te recepti najboljši in sladki izdelki najbolj slastni. Vse je narejeno doma, z okusom in domačimi sestavinami.

Narejeni domači so najljubši in to takšni, ki počakajo kar nekaj dni zaprti v škatli. Pecivo je potrebno izbrati tako, ki se lahko zamrzne, če želimo, da nam tudi kaj sladkega ostane za kasneje. Vso pecivo primerno za zamrzovanje okusa in izgleda ne spremeni. Pri pripravi sladkega programa, mini tortic, raznih piškotkov, roladic, sadnih ali pa čokoladnih, se moramo držati pravila, ne preveč ne premalo, ampak tisto narejeno naj bo kvalitetno.

poročno pecivo

Ponudba tort,tortic in drobnega peciva je zelo raznolika, za različne priložnosti kot so rojstni dnevi, razne obletnice, poroke, krst, prvo obhajilo, birma, posebni in dogodki.

Drobno pecivo mora biti izdelano iz naravnih materialov.

Sveže pecivo na poroki ponujamo mešano na pladnjih. Doma sami ne spečemo nikoli toliko različnih vrst peciva, zato je pladenj svežega peciva zelo privlačen za pogostitev povabljenih na praznovanjih in različnih priložnostih, tudi pri poroki.. Poleg sladkega peciva ponudba obsega tudi slano pecivo, ki ga lahko uporabimo tudi namesto prigrizkov ob različnih priložnostih.

Recept Rafaelo kroglice

Sestavine
1 l alpske sladke smetane
30 dag sladkorja
60 dag kokosove moke
2 vanilijeva sladkorja
mandlji
kokosova moka za posip
Postopek

Smetano (ki je NE stepeš!), sladkor, kokosovo moko in vanilijeva sladkorja dobro premešamo. Maso pustimo počivati v hladilniku od 10 do 15 minut, še boljše čez noč. Naredimo poljubno velike kroglice v katere dajemo mandlje. Vsako kroglico povaljamo v kokosovi moki in jo odložimo na večji pladenj ali krožnik.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializerani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

par

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp