ZLATI POLŽ

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ZLATI POLŽ

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ZLATI POLŽ

   Kopališka ulica 25, 1294 Višnja Gora

   Kontaktna oseba: ga.Kristina Zadel

   Telefon: 041 466 627

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  prireditveni prostor zlati polž

  Zlati polž je idealni prostor za praznovanje vašega dogodka. Le 20 minut vožnje iz Ljubljane oziroma 30 minut iz Novega mesta se nahaja Višnja Gora, ki je pripravila sodoben prostor za organizacijo najrazličnejših dogodkov. Lokacija je torej idealna za oddih od mestnega vrveža, saj bodo udeleženci bolj osredotočeni na samo vsebino dogodka, očaral jih bo tudi sam prireditveni prostor.

  Pogostitve

  Zlati polž pa preseneča tudi v smeri razvajanja brbončic s številnimi kombinaciji okusov, značilnih za te dolenjske kraje, ki jim je pred mnogimi leti gospodovala prav gospoda iz Višnje Gore.

  Na tem področju sodelujemo le z najboljšimi. Naš stalni partner je Catering.lab, ki poskrbi, da je vaš catering piknik po vaših željah brez dodatnega vloženega truda.

  Udeležence navdušujemo z izbranimi okusi in edinstvenim »vintage« slogom pogostitve. Ta pričara posebno vzdušje s poudarkom na malih detajlih, ki gostov ne pustijo ravnodušnih. Vse jedi so sveže pripravljene na mestu dogodka, postrežene s prijazno besedo in iskrenim nasmehom.

  Hrana lahko mimogrede postane tudi dogodivščina, saj ponujamo »sestavi si sam svoj hamburger«, pred vašimi očmi izdelamo sladoled, drugačno ponudbo na žaru pripravljene hrane ali pristne domače slovenske kuhinje. Posebna prehrana kot je veganska in vegetarijanska za nas ni prevelik izziv.

  Za nasmehe na ustnicah udeležencev poskrbijo topli in hladni napitki, domači sladki in slani prigrizki, prava posebnost pa so pečeni višnjanski polži.

  Poroka pri Zlatem polžu

  Se pripravljate na enega najpomembnejših dni v svojem življenju? Čestitamo! Poskrbeli bomo za vaše nepozabne spomine in zadovoljstvo vaših svatov vseh starosti. Ker si želimo, da bi bile naše stranke resnično zadovoljne, vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri in odločitvah glede pogostitve in spremljevalnega programa za vaše najdražje.

  Poročno slavje vam lahko organiziramo v celoti ali deloma, vsekakor pa vam bomo pomagali uskladiti podrobnosti. Načrtovanje vaše poroke vam bomo z veseljem olajšali.

  Poskrbeli bomo za čudovito dekoracijo prireditvenega prostora, vrhunsko pogostitev in skupaj z vami načrtovali, kako ob bogatem spremljevalnem programu vašim povabljencem in seveda tudi vama, pričarati čim bolj nepozaben dan.

  Piknik prostor

  Piknik prostor sredi narave, od avtoceste oddaljen le 500 m, z zagotovljenim urejenim parkirnim prostorom. Kapaciteta je do 500 ljudi.

  Lahko si zaželite svoj dogodek organizirati na delno osenčeni zelenici, na pokriti terasi ali v pokritem prostoru. Na voljo je tudi catering piknik ali hrana iz ponudbe naše letne kuhinje. Piknik prostor vam nudi hladilnik za pijačo in ozvočenje.

  V ponudbo najema prostora za piknik lahko dodamo uporabite zelenico kot igrišča, celoletno drsališče ali si poletni dogodek popestrite s kopanjem v naših bazenih. Vsi udeleženci stari več 10 let lahko odigrajo igro Escape room na prostem Lov za zakladom Višnje Gore. Na enkrat je lahko udeleženih do 30 igralcev, igra je organizirana po predhodni najavi.

  Otroci se bodo zabavali na ograjenem igrišču Polžja hišica. V okolici so zanimive sprehajalne poti in zgodovinsko kulturne znamenitosti.

  Abrahami in obletnice

  Končno je napočil tudi ta dan, ko ne boste nikoli več sami, saj vam bo odslej vsak dan ob strani stal Abraham. Zato ga pričakajte v stilu, s svojimi najbližjimi in prijatelji ter poskrbite za nepozabno praznovanje Abrahama.

  Zlati polž vam omogoča možnost najema prireditvenega prostora za manjše in tudi večje skupine, vse tam do 300 oseb. In ker vemo, da ste si v vseh teh letih nabrali veliko prijateljev, ki so se raztepli daleč naokoli, smo vam ob prireditvenem prostoru zagotovili tudi veliko parkirišče. Vse, kar je treba storiti, je le še to, da si skupaj s povabljenci privoščite bogato kulinarično razvajanje ter rekreativno in doživljajsko praznovanje.

  In brez skrbi, vse to in morebiti še kaj več si lahko privoščite tudi vi, ko organizirate razne rojstnodnevne zabave. Ne glede na to za kakšno različico praznovanja se boste odločili, v vsakem primeru se bo o njem kot o dogodku posebne kategorije še dolgo govorilo.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp