ZLATARSTVO NATASSHA DESIGN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ZLATARSTVO NATASSHA DESIGN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  ZLATARSTVO NATASSHA DESIGN

  Kontaktna oseba: Ga.Nataša

  Telefon: 041 540 215

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Smo zasebno družinsko podjetje s 25 letno tradicijo.
Izdelujemo nakit iz rumenega, belega, rdečega ali »rose« zlata ter srebrn nakit. Specializirani smo v ročni izdelavi verižic in zapestnic, katere je moč kupiti tudi v določenih zlatarnah po Sloveniji. V naši prodajalni, na sedežu podjetja Zagrad 34/C 3000 Celje ali internetni prodajalni www.natassha-design.si lahko izberete čudovite izdelke za krst, zaroko, poroko, obletnico ali nakit za vsakdan.

zlatarstvo natassha design zagotavlja vrhunsko kakovost

Skupaj z vami, izdelamo poročna prstana, ki ju boste z užitkom nosili vse dni svojega življenja.

Uvajamo novo, 3D tehnologijo, ki omogoča izdelavo najzahtevnejših kosov nakita. Najpomembnejše so še vedno naše roke, tiste, ki skrbno in z občutkom za estetiko, obdelujejo to žlahtno kovino.
Nakit iz naše prodajalne je primeren za vse svečane priložnosti, kot tudi za vsakodnevno nošenje.
Pri našem delu se trudimo in poskušamo ugoditi vsaki stranki.

Trenutno so zelo popularne tanke zapestnice in verižice z znakom infinity ali imenom. Za vaš popoln videz poskrbimo z minimalističnimi prstani, uhani ter obeski z dragimi kamni.
Pozabili nismo niti na naše najmlajše in malo večje otroke. Njim pripadajo nežne zapestnice ali verižice, kamor obesite križ, angelčka ali ploščico, na katero vam dodamo tudi gravuro.

Za več informacij nas pokličite na 041 540 215 ali nam pišite na natasa.selic@t-1.si


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp