ZLATARSTVO AZUR

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ZLATARSTVO AZUR

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  ZLATARSTVO AZUR

  Kontaktna oseba: g.Andreja Lamper

  Telefon: 05 381 14 16, 041 923 222

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Zlatarna Azur vas že več kot 19 let razveseljuje s pestro izbiro lepega nakita iz zlata, belega zlata in srebra. Izbirajte med verižicami, prstani, poročnimi prstani, zapestnicami in uhani – torej nakitom za vse priložnosti in za vsakogar. Niste prepričani, kaj bi izbrali? Obiščite nas v poslovalnici, z veseljem vam bomo prisluhnili in vam svetovali.

V zbirki za zaljubljene hranimo čudovito zbirko poročnih prstanov zanjo in zanj. Nudimo pestro izbiro prstanov vrhunskega dizajna iz rumenega in belega zlata ter srebra. Možne so tudi kombinacije med različnimi barvami zlata ter obdelave – mat, sijaj ali kombinacija obeh.

V prstan lahko po vaši želji vgradimo brilijante, vgraviramo osebno ali šaljivo sporočilo, posvetilo ali simbol ter ime in datum, ki vaju bi spomnil na najlepši dan v življenju.

zlatarstvo azur z dolgoletno tradicijo

Zlat nakit je odlična priložnost, kadar iščete manjšo dragocenost, s katero želite izraziti veliko naklonjenost. Bodisi bi jo radi podarili svojim najbližjim, prijateljem, dolgoletnim partnerjem bodisi drugemu. V naših poslovalnicah vam nudimo pestro izbiro modnega, klasičnega in ekstravagantnega zlatega nakita.

Zlato sodi med plemenite kovine in je bilo cenjeno že v antičnih časih. Zaradi svoje barve, blišča in obstojnosti je postalo simbol moči, bogastva in vpliva. Je hkrati simbol sonca, brez katerega ni življenja. Zlat nakit je torej dragocen dar, ki ne obledi.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp