ZLATARNA STERLE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ZLATARNA STERLE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ZLATARNA STERLE

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Naša zgodba se je pričela pred 20. leti, ko smo kot mlado družinsko podjetje odprli prvo zlatarno. Skozi leta smo svojo ponudbo še razširili in odprli nove poslovalnice.
  Predanost delu in ljubezen do nakita, ter vsega lepega, so vrednote, ki to zgodbo peljejo naprej.

  Za bodoče mladoporočence smo pripravil bogato izbiro brezčasnih zaročnih prstanov z diamanti, ki simbolizirajo neskončno ljubezen. Izbirate lahko tudi med pestro paleto ročno izdelanih poročnih prstanov. Nudimo vam poročne prstane iz zlata, srebra, jekla in titana. Za najbolj zahteven okus pa smo pripravili prestižno kolekcijo poročnih prstanov iz platine. Dovolite se zapeljati vrhunskemu dizajnu, kvalitetni izdelavi in večnim diamantom.

  Ponudbo dopolnjujemo še s pestro izbiro zlatega, srebrnega in jeklenega nakita, za vse okuse in priložnosti. Nakit vam izdelamo tudi po vaši želji, kvalitetno vam nakit tudi popravimo, nanizamo bisere, graviramo, svetujemo…

  Trudimo se slediti najnovejšim modnim trendom, kakovostni in raznoliki ponudbi, ter zadovoljstvu naših strank, ki se vedno znova vračajo.

  POROČNI PRSTANI

  Poročni prstan izbereta enkrat, spremlja pa vaju skozi vse trenutke vajinega življenja. Je neskončna vez, energija med vama.

  Pomembno je, da si pri izbiri vzameta dovolj časa in izbereta tistega pravega in samo Vajinega.

  bogat izbor poročnih prstanov

  Izbirata lahko med različnimi materiali, oblikami in vzorci. Našla bosta vse od klasičnih oblik, zavitih in prepletenih linij, pa tudi tiste bolj glamurozne, na katerih se bodo iskrili diamanti.

  Dovolita se zapeljati vrhunskemu dizajnu, kvalitetni izdelavi in večnim diamantom.

  Izberita svoj sanjski poročni prstan v zlatarni Sterle!

  POROČNI PRSTANI IZ BELEGA IN RUMENEGA ZLATA

  ZAROČNI PRSTANI

  Zaroka predstavlja edinstven dogodek v vajinem življenju. Predstavlja prvi korak k zaobljubi za skupno prihodnost. ♡

  Podarite ji romantičen, eleganten in brezčasen zaročni prstan, krasi pa naj ga dragoceni kamen. Najbolj priljubljeni so tisti z diamanti, saj že sami diamanti simbolizirajo večnost.

  Našli boste pravega za svojo princesko!

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp