ZELENA DOLINA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ZELENA DOLINA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ZELENA DOLINA

   Stoperce 35A, 2289 Stoperce

   Telefon: 02 761 00 26

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Iz smeri Majšperka proti Rogatcu boste za naseljem Stoperce na desni strani zagledali usmerjevalno tablo za Okrepčevalnico Zelena dolina.

  V prijetnem ambientu Zelena dolina vam nudijo prostor za 250 oseb. Poskrbijo za odlično kulinariko in lepe spomine, ki jih boste odnesli od tam.

  Pogostijo vas z jedmi iz žara, s postrvjo ocvrto ali na žaru, ribjo ploščo, mesno ploščo, pico, domačim narezkom ter odličnimi lignji. V času vikendov je pa na razpolago tudi vikend kosilo ter tematska ponudba, kot sta odojek in jagnjetina, domača pojedina in seveda ostala ponudba, ki je zelo pestra. Za skupine pripravijo jedi po predhodnem dogovoru po vaši želji. Lokacija je primerna za različna praznovanja in slavja kot so poročna slavja, rojstni dnevi, obletnice, zaključene družbe, team buildingi...

  Zavedajo se kako pomembno je vaše praznovanje, zato vam ponujajo različne menije za posebne priložnosti.

  Kot popestritev ambienta , pa boste na njihovi lokaciji lahko opazovali velikega belega kakaduja, rumenoprse are, roza kakaduja, eklektusa, sive žakoje, GOFIN KAKADUJA, SIVOGLAVE ARATINGE, MODROGLAVE ARATINGE in SONČNE ARATINGE.... Papige so vidne v zunanjih preletalnicah.

  POROČNI PROSTOR ZELENA DOLINA

  Lokacija vam ponuja več prostorov različnih velikosti za praznovanje dogodkov. Na voljo tudi kotiček za najmlajše (v zunanjih in notranjih prostorih).

  - KOZOLEC
  Zaprt prostor do 150 oseb

  - DVORANA
  Prostor do 60 oseb

  - SOBA
  Prostor do 35 oseb

  Obiščite nas v prijetnem ambientu, ki vam ponuja še kaj več, kot samo dobro hrano in pijačo ter odnesite le delček tega tudi drugim, ki nas morda še ne poznajo.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp