ŽAJFI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ŽAJFI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ŽAJFI

   Kontaktna oseba: Sara

   Telefon: 031 762 808

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA
  Prva in edina v izdelavi personaliziranih mil in kalupov.

  Sem Žajfi, tvoja idealna izbira, če iščeš naravno, negovalno in unikatno milo za darilo - zase ali tebi ljubim osebam.

  ​Žajfi je blagovna znamka, za katero se skriva več kot 60-letna družinska obrt proizvodnje in prodaje čistil. Je zmes družinske tradicije in strasti do sodobne tehnologije. Danes jo z ljubeznijo do dela, spoštovanjem in hvaležnostjo za vsako naročilo ter skrbjo do telesa in okolja, ustvarjam in ohranjam živo že kot 4. generacija naše družine.

  Milo je kadarkoli idealno darilo. Ni je priložnosti, v katero se ne bi dalo ujeti še malo iskrivih mehurčkov. Ko želiš sporočiti nekaj lepega, posebnega. Pa ta nasmeh na obrazu, ki zažari prav vsakič, ko s pogledom ujameš svojo žajfi.

  V personalizirano milo se zlijejo moje nežne sestavine in tvoja ideja. Lahko pobrskaš po zakladnici slik in si izbereš svojo najljubšo ali pa mi napišeš svoje želje in skupaj ustvariva žajfi po tvoji meri.

  Personalizirana mila so plod lastnega razvoja in znanja. Ponosna sem, da ti lahko povem, da je Žajfi popolna pionirka v personalizaciji mil.

  ŽELIŠ ČISTO SVOJO ŽAJFI?

  Zaupaj mi svoje želje.
  Pa brez skrbi, tudi če še nimaš dizajna ali konkretne ideje, ti z veseljem pomagam,da bo žajfi unikatna in čisto tvoja.

  ČAROBNE SESTAVINE


  V tvoji žajfi se vedno skrivajo sestavine, ki so prijazne tvojemu telesu, okolju in niso testirane na živalih. Večino sestavin pridobim od lokalnih proizvajalcev ali po principu pravične trgovine. Negovalna masla k meni pridejo direktno iz pravično-trgovske ženske zadruge iz Afrike, kjer jih je grelo toplo saharsko sonce in niso bila deležna težkih predelovalnih posegov. Ker so nerafinirana, ohranjajo svojo surovo moč in zdravilne sestavine.

  Kozje mleko tvojo kožo dodatno nahrani in obogati z vitamini A, D, E, B6 in B12 ter poskrbi, da se koža še hitreje obnavlja. Ročno izkopana in na soncu sušena slovenska glina je pravi naravni zaklad mineralov, ki negujejo in očistijo tvojo kožo, hkrati pa ima izjemno terapevtsko delovanje.

  Ščepec aktiviranega rastlinskega olja pa vase potegne vse nečistoče in odvečna olja ter poskrbi za razstrupitev. Za pomlajeno, gladko in sijočo kožo bodo poskrbeli lističi pravega zlata, ki v kožnih celicah aktivirajo elektrone, kar pospešuje obnavljanje kože in rast celic v njej.

  Omamno dišeč vonj pa te bo popeljal v objem cvetlic najbolj dišečega pomladnega vrta. Na njem rastejo tudi cvetovi lotosa, mogočna sandalovina in pomirjujoči rožni les.

  Poleg svojih čudovitih negovalnih lastnosti, ima Žajfi še eno skrivno poslanstvo: s sporočilcem spraviti v dobro voljo svojega lastnika vsakič, ko se z njo umiva. Tako poboža dušo in telo. No, in kdo ne bi želel imeti doma »vesele« žajfi, a? 🙂


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp