ZAJCHEK WOODS

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ZAJCHEK WOODS

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ZAJCHEK WOODS

   Kontaktna oseba: g.Sebastjan Zajc

   Telefon: 040 365 220

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   CELOTNA SLOVENIJA

  Sebastjan Zajc je mlad podjetnik iz Moravč. Njegova rokodelska zgodba se je začela z lesenimi metuljčki, ki jih je izdelal v dar prijateljem. Kmalu je ugotovil, da je lahko to tudi dobra poslovna priložnost. Poleg metuljčkov je začel pod blagovno znamko Zajchek WOODS izdelovati še druge manjše unikatne lesene izdelke: zapestnice, uhane, obeske za ključe in lesene napise. V lesu se je preprosto našel, saj ponuja ogromno možnosti za uporabo. Najraje ustvarja z domačim slovenskim lesom, občasno pa izdela kaj tudi iz eksotičnih vrst lesa.

  ZAJCHEK WOODS - KVALITETNA in hitra izdelava TOP lesenih izdelkov za vašo poroko

  Vsak izdelek je narejen z ljubeznijo. Unikatno delo. Leseni izdelki.

  Izdelujemo izdelke po vašem naročilu:
  – obešalnike
  – broške
  – vabila
  – zahvale
  – razne table
  – poročno drevo
  – metuljčke
  – uhane
  – zapestnice
  – unikatna darila za svate
  ter veliko drugih stvari


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp