YAUYA SWEET STUDIO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A YAUYA SWEET STUDIO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   YAUYA SWEET STUDIO

   Cesta španskih borcev 1C, 1260 Ljubljana-Polje

   Kontaktna oseba: Laura Črnivec

   Telefon: 040 714 096

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Kdo sem jaz?
  Sem Laura in slaščičarstvo je moj poklic in moj užitek. Imam srečo, kajne?
  Leta 2015 sem maturirala iz gastronomije, turizma in slaščičarstva. A želja po osvajanju vedno novega znanja me je vodila v tujino, kjer sem se izobraževala pri mednarodno priznanih mojstrih.
  Veselim se, da bom lahko svoje najljubše izdelke delila s tabo! In zakaj YAUYA?
  Kot majhna deklica sem se predstavljala kot Yauya in to zelo ponosno izgovarjala! Zato ti tudi zdaj s ponosom predstavljam svoje podjetje!

  Sladice YAUYA sweet studio so na voljo tudi kot catering izvedba. Lahko jo prilagodim tematiki dogodka, dostavim na kraj oziroma lokacijo ter poskrbim za lično dekoracijo in postrežbo.

  Povpraševanje za catering sprejemam na info@yauya.si.

  yauya sweet studio kjer nastajajo vrhunske mojstrovine

  Sladice YAUYA v sweet studio so ustvarjene, da z njo narediš obrok ali dogodek popoln in nepozaben. Ob naročilu se lahko prepustiš moji izbrani ponudbi YAUYA sladic, saj ponujam veliko različnih kombinacij. Zato verjamem, da se v izboru najde nekaj prav za vsakega.

  Vse okuse sladic, ki jih lahko najdeš v ponudbi, že vrsto let ustvarjam in kreiram sama. V svoje recepte vključujem skrbno izbrane sestavine, da so sladice vrhunskega okusa in ne vsebujejo nekvalitetnih sestavin. Prav vse kombinacije so ustvarjene, da v tebi prebudijo željo po raziskovanju in okušanju novih okusov. Prepričana sem, da je prav vsaka sladica enako pomembna kot predjed ali glavna jed.

  Fit sladice yauya sweet studio

  Yauya fit sladice so bile ustvarjene v sodelovanju z nutricistom in osebnim trenerjem Boštjanom Krekom, ki svoj čas posveča aktivnemu in zdravemu življenju. Fitnes, zdrava prehrana ter skrb za svoje telo so le ena od stvari s katerimi se srečuje vsak dan. Z veseljem svoje znanje prenaša tudi na druge in jim pomaga oblikovati boljše življenje. Najina skupna ljubezen do sladic je bilo vodilo, da sva se lotila ustvarjati fit sladice.

  Master torte YAUYA sweet studio

  Na voljo tudi poročne torte.

  Paketek presenečenja

  Paketek vsebuje 5 različnih monoporcijskih sladic.

  Si želiš nekaj sladkega in se rad prepustiš razvajanju? Potem mi dovoli, da za to poskrbim jaz. V paketku te čakajo sladice, ki sem jih ustvarila, da tebi in tvojim ponudim okušanje pravih slaščičarskih kreacij.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp