WEVINO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A WEVINO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  WEVINO

  Igriška ulica 3, 1000 Ljubljana

  Telefon: +386 64 177 151

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

WeVino je vaš vodnik po svetu vina

Na leto se proizvede več kot milijon različnih vrst vina. Vsak vinar je prepričan, da je njegovo vino najboljše in da presega vse svoje konkurente po ceni in kakovosti. Izbrali smo najboljša vina iz Slovenije, Francije, Italije in številnih drugih držav. Kupite jih lahko v našem vinskem butiku v centru mesta ali online preko spleta. V lasti imamo čudovit Grad Vinica, kjer imamo vinsko banko. Leta 2017 smo odprli vinski klub in trgovino WeVino za vse ljubitelje dobrega vina, ki se nahaja v središču Ljubljane.
Izbor vin, katera ponujamo v naši spletni trgovini, obsega vina tako slovenskih vinarjev kot tudi izbrana vina tujih vinorodnih dežel. Zelo cenimo vinarsko kulturo in ves dragoceni trud, ki ga vinarji vlagajo v pridelavo vin.

Naš vinski klub WeVino se nahaja v središču Ljubljane. S klubsko kartico WeVino si odprete vrata v svoj vinski svet. Prijetna soba z okusno izbranim dizajnerskim pohištvom vam je vedno na voljo. Tu lahko kadarkoli, vse dni v tednu, opravite degustacijo vin, uredite poslovno srečanje ali pa se samo prepustite miru in tišini ter uživate ob kozarcu svojega najljubšega vina.

Vinski klub WeVino združuje vse ljubitelje vina, ki ne želijo uživati le ob pitju vina, temveč tudi v intelektualnem in čustvenem delu, ki ga opravljajo med degustacijo in ocenjevanjem žlahtnega napitka.

WeVino in Vivino

Platforma Vivino omogoča vsem uporabnikom (trenutno jih je več kot 35 milijonov, vsak dan pa se njihovo število poveča še za 20.000), da javno podajo svoje ocene in mnenja o vinih, ki jih pijejo. Ko na tisoče ljudi poda visoke ocene za določeno vino, nam to že nekaj pove. Vivino za ocenjevanje vin uporablja zelo enostavno, vendar učinkovito lestvico.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp