VRTNI CENTER GAŠPERLIN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VRTNI CENTER GAŠPERLIN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  VRTNI CENTER GAŠPERLIN

  SUHADOLE 100, 1218 KOMENDA

  Telefon: 040 760 046

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

CVETJE NA POROKI ALI DRUGIH PRAZNIČNIH DOGODKIH

Razmišljate o poroki? Cvetje je sestavni del nepozabnega poročnega slavja.

Poročni šopek je osrednji element poroke. Je kot rdeča nit, ki se navezuje na vse ostale izdelke iz cvetja. Naprsni šopki ženina, prič in svatov so sestavljeni iz enakega cvetja in dodatkov, kot jih najdemo v poročnem šopku.

Izbrane barve, oblika in stil poročnega šopka odražajo življenjski slog neveste in ženina. Cvetličarji prilagodimo izdelke
iz cvetja nevestini obleki in vsem ostalim podrobnostim, ki zaznamujejo nepozaben poročni dan.

V cvetličarni vrtnega centra Gašperlin, vam spretni cvetličarji pripravijo vse, kar boste potrebovali za nepozabno poročno slavje, ki se ga boste z veseljem spominjali tudi zato, ker bodo dogodek krasili čudoviti izdelki iz cvetja.

Poročna dekoracija mora biti izdelana v sozvočju želja neveste in ženina. Odražati mora njuno osebnost in se prilegati njunemu življenjskemu slogu. Barve, vrste cvetja in slog izdelkov se morajo ujemati s poročno obleko neveste in njeno postavo.

Poročni šopek je lahko izdelan v različnih oblikah (bidermajer poročni šopek, angleški poročni šopek, poročni šopek v obliki slapa) in je osrednji, najpomembnejši izdelek, kateremu prilagajamo tudi ostale izdelke za poročno slavje.

V naprsnih šopkih za ženina in svate, ponovimo barve in drobno cvetje iz poročnega šopka. Tudi aranžmaji za avtomobile, aranžmaji v cerkvi in restavraciji, se najlepše podajo, če se ponovijo vrste in barve cvetja iz poročnega šopka.

Nekatere neveste si želijo svoj poročni šopek shraniti, zato v cvetličarni naročijo preprostejšo različico pravega, da ga lahko obredno vržejo med svate.

Vrtnarija Gašperlin poskrbi tudi za dekoracijo vozil in prostorov.

Če imate knjigo daril, potem svatom lahko namignete, da imamo tudi v Vrtnem centru Gašperlin darilne bone. Z njimi lahko po poročnem potovanju izbirate lončnice za vaš novi dom ali pa se odločite za zunanje okrasne rastline in vse kar sodi zraven, da stanovanje postane prijeten dom.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp