VRATARNICA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VRATARNICA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   VRATARNICA

   Fužine 9, 1240 Kamnik

   Kontaktna oseba: ga.Darja Pirš

   Telefon: 040 554 240

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Vratarnica se nahaja v neposredni bližini Kulturnega doma Kamnik. Ime Vratarnica je dobila, ker stoji na mestu nekdanje vratarnice. Pohvalijo se lahko s posebnim izborom jedi, ki vključujejo raznovrstne jedi. Stalna ponudba so tudi veganske jedi in burgerji.

  Vse sestavine so skrbno izbrane. Velik poudarek je na lokalnih sestavinah. Vse v Vratarnici je pridelano ali kupljeno domače, vse omake so narejene v gostilni in vse sestavine so dnevno sveže.

  vratarnica na vašem dogodku

  Ko razmišljate o nepozabnih trenutkih na poroki, boste skoraj zagotovo pomislili tudi na poročni catering. Poročni catering je ena izmed možnosti, po kateri si bodo vaši gostje poroko definitivno zapomnili.

  Lahko nas najamete za vse vrste dogodkov kot so: poroka, rojstni dnevi, pikniki, obletnice, team buildingi, poslovni dogodki, zaključene zabave.

  S catering imamo ogromno izkušenj prav tako smo izpeljali ogromno porok. Pri pripravi jedi uporabljamo predvsem surovine iz domačega okolja. Ponujamo domača kraft piva, slovenska vina, domače sokove.

  Pripravimo vam hrano po vaših željah in se vam popolnoma prilagodimo. Poskrbljeno bo tudi za vegeterijance in vegane.

  Za več informacij se lahko obrnete na naš telefon: 040 554 240 ali pa nas preprosto obiščete.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp