VIVO CATERING

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VIVO CATERING

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  VIVO CATERING

  Dunajska cesta 125, Ljubljana, 1000 Ljubljana

  Telefon: +386 154 616 57

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

VIVO CATERING od leta 1993

Podjetje Vivo d.o.o. je z več kot 20-letno tradicijo na slovenskem in evropskem trgu prepoznavna blagovna znamka z visoko kakovostjo, uvrščajo jih v eno izmed treh najprepoznavnejših catering podjetij Jugovzhodne Evrope. Njihov razvoj je bil vsa leta povezan s kreativnimi rešitvami na področju F&B (food and beverage) z visoko dodano vrednostjo. Vivo catering skrbi za pogostitve na medijsko odmevnih prireditvah in mednarodnih srečanjih, s kulinaričnim razvajanjem in prijaznostjo pa pogosto prispeva tudi k izvedbi dobrodelnih prireditev.

POROKE

Zaupajta Vivovi ekipi pogostitev na vajinem najlepšem dnevu. Za vas in vaše goste pripravljamo različne vrste pogostitev. Z izbrano kulinariko in pijačo bomo poskrbeli za dobro vzdušje in zadovoljstvo vaših gostov. Kulinarično zgodbo prilagodimo izbrani tematiki.
Izbirate lahko med različnimi lokacijami, ki jih ponujamo:
- Festivalna dvorana
- Prostor D125
- Klub CD Cankarjev dom

Izkušena ekipa Vivo cateringa s svojo "wedding planerko" bo poskrbela, da bo vajin dan sanjski in nepozaben. Vsaka poročna pogostitev nam pomeni nov izziv, ničesar ne prepuščamo naključju, predvsem pa si želimo, da sta vidva na ta dan brez skrbi.

Naša prednosti so: pozornost na detajlih, prilagajanje ponudbe vsakemu paru posebej, oseben pristop, okusna in izvirna kulinarika ter bogate izkušnje. Vsako leto pripravimo nekaj novega, tako pri izboru jedi kot tudi dekorju, protokolu pogostitve, uniformah strežnega in kuharskega osebja, pri animaciji...

Lokacije poročnih slavij so lahko zelo raznolike. Zanimivi postajajo tudi design store ambienti, trgovine, kot je VIVO D125 na Dunajski 125 v Ljubljani, različni tipi dvoran, gradovi… ter lokacije v naravi s pogledom na morje, parke, jase…

Vivu je bila zaupana pogostitev Britanske kraljice Elizabete II., Kevina Costnerja, Davida Guette, Moniko Belucci in mnogih zvezdnikov ter znanih osebnosti. Tako kot njim, bomo tudi za vaju pričarali pravljičen dogodek.

festivalna dvorana

Festivalna dvorana je že desetletja sinonim družabnega življenja v Ljubljani, saj je Plečnikova dvorana prav gotovo najlepša plesna dvorana v Sloveniji.

Festivalna dvorana je tehnično opremljena za izvedbo tako zahtevnih kot manj zahtevnih prireditev. Postavitev miz, odra, stolov ter ostalih scenskih elementov prilagodimo glede na število obiskovalcev in vrsto prireditve. Primerna je za manjše število obiskovalcev ( pod 100) kot za večje število (tudi do 750 oseb). V primeru manjšega števila obiskovalcev ali razdelitve programa na dva dela (odrski program in pogostitev) lahko dvorano razdelimo na dva dela z veliko rdečo žametno zaveso.

prostor d125

V neposredni bližini mestnega središča Ljubljane je zaživel Center inovativnih rešitev VIVO D125 - svež veter v organizaciji dogodkov po vaši meri. Center je eden izmed redkih še ohranjenih arhitekturnih zapuščin Savina Severja, enega najznačilnejših predstavnikov ljubljanske arhitekturne šole.

Klimatizirana dvorana omogoča poročno slavje do 200 oseb z vključenim plesiščem in je zaradi različnih možnosti postavitve primerna tudi za manjše poroke.

Skupaj z Vivo cateringom bomo pripravili vajino poročno slavje nepozabno.

Klub CD Cankarjev dom

Z vrha Cankarjevega doma, obdan s panoramskimi okni ponuja Klub CD razgled na vse strani Ljubljane in je edinstven prostor za umetniške dogodke, elegantne poroke, družabna srečanja, sprejeme, zabave, okrogle mize in poslovna kosila. V Vivovi kulinarični družbi lahko uživate v resnično pravem klubskem vzdušju. Sodobno in udobno zasnovano notranjost dopolnjuje velika terasa, še zlasti mikavna za družabnost v toplejših mesecih.

Posebnost in novost je KLUB CD 360°, kateri ponuja eleganten kotiček za kozarec penine v družbi kreativnih grižljajov. Večer lahko nadaljujete v Klubu CD z najlepšo teraso v mestu ali v Klubu CD 360° s pogledom na Ljubljanski grad.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp