VILA TRIGLAV KRANJSKA GORA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VILA TRIGLAV KRANJSKA GORA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  VILA TRIGLAV KRANJSKA GORA

  Naselje Ivana Krivca 6, 4280 Kranjska Gora

  Telefon:  00386 41 671 878

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Hotel Vila Triglav se nahaja pod najlepšimi vrhovi Julijskih Alp in ima pogled na smaragdno jezero Jasna. Vila Triglav je sodobna in prijetna za goste, ki pričakujejo in zahtevajo več. V notranjosti ga oblikuje po meri zasnovana in izdelana oprema, spremenili pa smo tudi zunanjo ureditev. Za boljše počutje in prijazno okolje ima vila tudi zimski vrt s pogledom na jezero Jasna, ki kar vabi k prijetno preživetim uricam.

Pogled na jezero in okoliške vrhove

Udobje kavarne z najlepšim razgledom in balzam za dušo. Prijeten in domačen prostor z butično ponudbo priboljškov, v katerem lahko prelistaš dnevni časopis ali najljubšo filmsko revijo, spiješ omamno dišečo kavo ali čaj.

Kavarna je kraj, kamor skočiš na tiho partijo šaha pred popoldanskim filmom, in kraj, kjer s prijatelji ostaneš še dolgo po večerni projekciji. Kraj, kjer čez dan bereš najljubšo knjigo ob filmski glasbi in zvečer ob opazovanju zvezd uživaš še dolgo v noč.

Poroka v Vili Triglav

... drugačna, domača, z najlepšim razgledom ...

IZBERITE LOKACIJO, KI USTREZA VAŠIM ŽELJAM IN POTREBAM
Izbirate lahko med dvema lokacijama civilnega poročnega obreda: terasa Vile Triglav ali prostor kavarne Vila Triglav ; v primeru slabega vremena je obred lahko le v kavarni Vile Triglav. Prostor kavarne se za čas obreda seveda popolnoma spremeni oziroma postavitev prostora vedno prilagodimo željam stranke.

NAŠE ZMOŽNOSTI
Največje število gostov: 50 v primeru obreda in obreda s pogostitvijo

Največje število gostov ob organizaciji večerje: 30

Kapaciteta hotelske nastanitve: 19 oseb*

* v sodelovanju s sosednjimi objekti lahko zagotovimo kapacitete za vse goste

ŠTEJE VSAK DETAJL

Okrasitev s cvetjem ter ostalo poročno dekoracijo uskladimo s parom. V poletnem času je dekoracija hotela v belo - zeleni barvi (cvetice bidensi in marjetke v koritih), v zimskem času pa je dekoracija hotela v zeleni barvi (trave). Za ostalo dekoracijo (namizno, vhod..) lahko poskrbimo tudi mi, v sodelovanju z zunanjimi partnerji ali pa za cvetje poskrbi par.

NAJ VAŠ POSEBEN DAN OSTANE V SPOMINU VSEM PRISOTNIM

Za postrežbo penine ali ostale pijače poskrbimo v Vili Triglav. V dogovoru z vami poskrbimo tudi za pripravo in postrežbo sadja, peciva, manjših narezkov ali prigrizkov.

Miren družinski hotel ponuja 8 udobnih, moderno opremljenih sob različnih velikosti. Vila Triglav je sodobna in prijetna za goste, ki pričakujejo in zahtevajo več.

Razvajajte se v hotelskem bazenu, ki je kot nalašč za sprostitev. Bazen omogoča pogled na okoliške vrhove, kar pričara že tako sproščujočemu namakanju v bazenu prav poseben, romantičen pridih.

Avtor poročnih fotografij: JS Oblikovanje


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp