VILA TARTINI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VILA TARTINI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   VILA TARTINI

   Strunjan 149, 6320 Portorož

   Telefon: 030 484 530

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Tik ob najlepšem delu slovenske obale strunjanskega zaliva, stoji očem skrita, očarljiva Vila Tartini.

  Intimnost ambienta vile še dodatno zaokroža ograjen bogat mediteranski vrt, ki je od morskega obrežja oddaljen le korak. Vila nudi privlačen svet vsem, ki cenite zasebnost, individualnost in ekskluzivnost.

  DOŽIVITA PRVI POLJUB KOT MOŽ IN ŽENA S POGLEDOM NA MORJE

  S pogledom na morje in romantičen Piran ob sončnem zahodu ter v varnem zavetju mediteranskega parka bosta doživela pravo morsko poročno pravljico.

  Poročni obred in slavje lahko pripravita sredi dvorišča, na terasi ali pa v privlačni in s soncem obsijani jedilnici. Možnosti je veliko, izberita tisto, ki je za vaju najbolj vabljiva.

  vila tartini - skriti biser strunjanskega zaliva

  Lokacija je še posebej privlačna za tiste, ki cenijo osupljive poglede na naravne lepote, ki jo obkrožajo.

  Naj vas zapelje energija Vile Tartini ...

  Za nastanitev in dogodke pišite na vila-tartini@brdo.si


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp