VIDECO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VIDECO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   VIDECO

   Podutiška c. 158, 1000 Ljubljana

   Kontakt: 041 679 016

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Prišel je dan! Pripravljeni ste reči svoj da in tukaj smo Videco, ki si prizadevamo, da bi bil vaš poročni video zanimiv in vrhunske kvalitete. S snemanjem porok se ukvarjamo že več let, snemamo tudi glasbene in predstavitvene videe. V ponudbi imamo tudi snemanje iz zraka, ter poročno fotografiranje. Za več informacij vas vabimo, da obiščete našo spletno stran ali nas kontaktirate.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp