VID JAKOP

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VID JAKOP

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POROČNA FOTOGRAFIJA VID JAKOP

   Kontaktna oseba: Vid Jakop

   Telefon: 041 474 625

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Pozdravljeni, moje ime je Vid Jakop. Sem dokumentarni poročni fotograf. Ne morem vam obljubiti sončnega zahoda ali čudovito cvetje lahko pa vama obljubim, da bom na vajin poročni dan z vsem srcem poleg tistih drobnih trenutkov. Skupaj bomo ustvarili vajine fotografije na naraven, duhovit, sproščen in samosvoj način.

  Sem Vid Jakop poročni fotograf pripovedovalec zgodb, drobnih trenutkov, ki jih ustvarjajo ljudje. Kot poročni fotograf ne posegam v dogajanje temveč skozi fotografijo pripovedujem resnično zgodbo vajinega poročnega dne.

  Z vsako novo poročno sezono se prične nova misija. Želim raziskati nove fotografske ideje, se upreti klišejem, ki prevladujejo v poročni fotografiji. V svoji dokumentarni poročni fotografiji želim prestopiti nove meje. V vsaki fotografiji se potrudim prikazati osebnost posameznika ter pokazati življenje, barve in značaj.

  vid jakop - fotografiram vse. in to je moja poročna fotografija

  Kako bi opisal svoj stil fotografiranja? Kje se moja poročna fotografija razlikuje od ostalih fotografov?
  Rad imam pozitivno energijo ljudi. V življenju največ štejejo medčloveški odnosi. Poroka predstavlja mejnik v naših odnosih in spomin, ki živi. Spomine hranimo v naših srcih, naše fotografije pa postanejo del družinske zgodovine, naša dediščina otrokom.

  V svojih fotografijah želim ljudem pokazati več zgodb hkrati. Prav tako povedati zgodbo iz ospredja, ozadja in hkrati zajeti druge elemente v prostoru. Dokumentarna fotografija z osredotočanjem ne le na osrednje dogajanje ampak tudi na sočasnost okoliških impulzov pove več zgodb hkrati le v eni fotografiji. Gledalca želim voditi od roba do roba fotografije.

  Upam si! Na porokah sem v interakciji z ljudmi, tako verbalno kot neverbalno. Neprestano iščem nove motive, zanima dogajanja in posebnosti. Fotografiram vse. In to je moja poročna fotografija.

  Poročna fotografija ne zajema samo "velikih" trenutkov poroke. Poročni dan je sestavljen iz več delov. To so priprave neveste in ženina, prihod neveste pred oltar, natikanje prstanov, prvi poljub, prvi ples, rezanje torte... To so trenutki, ki so pomembni za vsak par in poročnega fotografa. Vendar pa so ti trenutki za poročnega fotografa samo izhodišče za zgodbo, ki jo želimo zajeti. Na poroki je ogromno zanimivih trenutkov, ki se zgodijo in jih ne opazimo.

  Moja naloga je, da vse elemente, ki so mi na voljo uporabim in prikažem na fotografijah na način, da poroka na fotografijah ni podobna prejšnji poroki. S poudarkom na ljudeh in njihovih značajih zagotovim, da je vsaka poroka drugačna in edinstvena.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp