VESNINI VRTOVI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VESNINI VRTOVI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   VESNINI VRTOVI

   Črmljenšak 57, 2232 Spodnja Voličina

   Kontaktna oseba: Vesna

   Telefon: +41 78 404 22 68 (Whatsapp ali Viber)

   E-mail: vesninivrtovi@gmail.com

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Posestvo Vesnini vrtovi je zasebni park, ki ponuja poroko v naravi, v objemu gozdov.
  Urejena pot vodi mimo dveh ribnikov, preko mostička na majhen otoček s francoskim paviljonom ter vse do hiške na zgornjem obrobju posesti.

  Vesnini vrtovi ponujajo popolno intimo vajinega poročnega dne, saj gre za ekskluzivni najem celotne lokacije, posest pa je odmaknjena iz središča vasi ter obdana s travniki in gozdovi.

  Poročni dan se v celoti odvija v naravi. Civilni poročni obred poteka na otočku sredi ribnika. Za pred in po obredu na manjši jasi ob ribniku pripravimo pogostitev za sproščeno druženje in idealno možnost spremljanja samega obreda.

  Kasnejši program s slavnostno večerjo se nadaljuje na zgornjem delu posesti v šotoru. Le-ta je povezan s hiško, ki nudi prostor za zabavo (glasba, plesišče in bar), pred katero je lounge prostor s prelepim razgledom na celoten park ter možnost sproščenega druženja ob vodi.

  Posestvo Vesnini vrtovi je zasebni park, ki ponuja poroko v naravi, v objemu gozdov.

  Posebnost naše lokacije je možnost organizacije simboličnega poročnega obreda, ki nudi mladoporočencema bolj oseben in čustven obred, ki ga par z našo pomočjo oblikuje popolnoma po svojih željah.
  Kapaciteta do 60 oseb.
  Kapaciteta parkirišča cca. 30 avtomobilov.
  Poročna zabava z živo glasbo je mogoča do 3:00 zjutraj.
  V primeru dežja civilni obred poteka v zavetju hiške, zabava ter slavnostna večerja pa nemoteno potekata tako v šotoru, kot v hiški.

  Bodoča mladoporočenca si sama izbereta:
  ● Catering za pogostitev in večerjo
  ● Barmana za koktajle
  ● Fotografa/e
  ● Band / DJ-a
  Mi pa nudimo kavo ter bar s pivom.

  Parom ponujamo možnost organizacije vseh zgoraj naštetih ponudnikov z našo pomočjo, za koordinacijo poročnega dneva pa je zmeraj poskrbljeno preko nas.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp