UNIKATNA KERAMIKA BRIGITE HERJAVEC

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A UNIKATNA KERAMIKA BRIGITE HERJAVEC

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   BRIGITA HERJAVEC

   Dobeno 56,1234 Mengeš

   Telefon: 031 616 610

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Ko je Brigita Herjavec pred približno 10 leti spoznala svojo mentorico, Mojco Žalik, sta jo lončarsko vreteno in glina povsem zasvojila. Slednja jo je mojstrsko uvedla v ta poklic.

  Z oblikovanjem unikatne keramike se ukvarja že 15 let. Pri ustvarjanju rada stopi izven okvirjev. Z nenehnim raziskovanjem in eksperimentiranjem je ustvarila inovacijo KERAMIČNO ČIPKO.

  Najbolj je prepoznavna po skodelici SLOVENKA z zlatim ročem in čipkastim krožnikom. Iz čipke so nastale tudi, sklede, pladnji za tortice, podstavki za skodelice, nakit, lučke....
  Usmerjena je v izdelovanje butične keramike. Njeno glavno vodilo je ustvarjanje keramičnih umetnin z uporabno vrednostjo. V izziv pa so ji posebne želje strank.

  unikatna keramika brigite herjavec bo očarala VAS IN vaše goste

  Ali bodo v vaši prihodnosti zvonili zvončki?

  Če je tako, ste prišli na pravo mesto po navdih. Brigita Herjavec ve kaj pari potrebujejo, da bi bil njihov poročni dan izjemen.

  Navdušeni boste nad tem, da lahko preprosto iščete po širokem razponu dekorja, ki je usmerjen v katerokoli temo poroke. Ne glede na to, ali nameravate imeti klasično, tradicionalno prireditev ali nekaj sodobnega in domiselnega, boste lahko našli edinstveno poročno dekoracijo.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp