TURIZEM PAPEŽ

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TURIZEM PAPEŽ

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   TURIZEM & VINA PAPEŽ

   BREZOVEC 51, 2313 Fram

   Kontaktna oseba: Bojan Papež

   Telefon: 031 636 747

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Turizem in vina Papež v objemu štajerskih goric - Morje pri Framu. Izkusite gostoljubje Bojana Papeža in razvajanja z domačo hrano ter vrhunskim vinom.

  Podravska občina Rače – Fram leži med Dravskim poljem na eni strani ter gozdnatimi obronki Pohorja na drugi strani.

  poroka pri turizem papež

  Pri nas boste zapeljani s pristno lokalno, domačo hrano izpod kuhalnice naše babice. Recepti, ki jih prenašamo že v tretji rod so izpopolnjeni in preverjeni. Pogostimo lahko do 130 oseb. Po vaših željah vam tudi uredimo prostor in se povsem prilagodimo vašim željam.

  Vina papež

  Izbran asortima kakovostnih vin z geografskim poreklom, vam bo pričaral nasmeh in pustil vtis goric Morja pri Framu.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp