TURISTIČNA VAS PRISTAVA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TURISTIČNA VAS PRISTAVA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  TURISTIČNA VAS PRISTAVA

  PRISTAVA NAD STIČNO 4, 1295  IVANČNA GORICA

  Telefon: 040 702 936

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Dobrodošli na Pristavi Pr” Tonijevih

V Pristni naravi imamo na voljo prostor za vajino civilno poroko in poročno slavje. Vožnja iz prestolnice Slovenije proti Dolenjski vam do naše destinacije vzame le 25 minut.

Na Pristavi stoji cerkev sv. Lamberta v kateri se lahko odvije poročni cerkveni obred.

CIVILNI OBRED

Civilni obred na Pristavi se lahko odvije na najvišji točki Pristave na razgledni točki, kjer imate pogled na Julijske Alpe, Kamniško Savinjske Alpe in Kočevski rog ter Gorjance.
Pripravimo vam paviljon za civilni obred, poskrbimo za glasbo, dekoracijo in sprejem mladoporočencev. Po civilnem obredu poskrbimo za pogostitev.

SLAVJE POD ZVEZDNATIM NEBOM

V ponudi imamo velik piknik prostor, kjer lahko priredite poročno slavje. Nudimo vam pomoč pri organizaciji poroke v celoti.

CIVILNI OBRED V RAZKOŠJU ZELENIH GRIČEV

Nahajamo se v razkošju zelenih gričev. Idilična dežela, vpeta v razgibano naravno kuliso, ki v slehernem letnem času ponuja izbrano paleto barv, od živahne zelene, posute z rožnatimi in belimi cvetovi spomladi, do razkošnih odtenkov oranžne.
V vasi imamo svojo poročno fotografinjo, katera poskrbi za brezčasne fotografije.
Izpolnite vaše sanje o pravljični poroki v neokrnjeni naravi obkroženi z zelenjem in na mirnem mestu … na lokaciji, ki bi jo z lahko našli v pravljici.
Dobrodošli v Pristni naravi!

Počitniška hiša Virida

Počitniška hiša v Pristni naravi, poimenovana po prebivalki Viridi Viscotni, vas vabi v svoj objem. V središču vasi, obdanimi s štirimi kmetijami, se nahaja počitniška hiša Virida. Počitniška hiša je opremljena s sodobnimi elementi, ter nekaj unikatnosti. Dovolj oddaljena od kmetij, da vam nudi zasebnost. Obenem je 2 minuti hoje do Parka Turistične vasi Pristava, kjer se popolnoma predate naravi in mirnemu okolju. Svoje stare domače navade boste z največjo samozavestjo ta čas zanemarili, saj vam bodo hišni pridelki in izdelki kmetij pričarali potovanje novih okusov in pogledov. Vabljeni v naš objem, objem pristne narave kjer slišite mir.
V Turistični vasi Pristava in njeni okolici se nahaja vse za navdihujoče in edinstvene počitnice. Počitniška hiša Virida je primerno izhodišče za raziskovanje celotne Slovenije. Od prestolnice smo
oddaljeni slabih 30 minut. Občina Ivančna Gorica nam nudi obilo možnosti za aktiven potep.

DODATNA PONUDBA

Pristna narava
Civilna poroka v naravi,
Slavje na Izletniškem turizmu Okorn,
Piknik prostor,
Počivališče za avtodome,
Hišna hrana iz Turistične vasi Pristava
Odlična destinacija za enodnevni izlet s svojimi najmlajšimi,
Park z otroškim igriščem,
Urejeno parkirišče.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp